Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hoşgeldin

Hoşgeldin
0
559

Adalı

(¯´•._.• Adminasitor•._.•´¯)
Modaratör
Etkileşim
19,948
F-D Coin
124
Bugün dağların dumanı aralandı, hoş geldin
Ah ışıklar içinde kaldım, yandım efendim
Sen bana yangın ol efendim, ben sana rüzgar
Tutuşsun gün, yansın geceler, zamanımız dar
Sen bana geç geldin, ben sana erken
Tutuşsun gün, yansın geceler, vaktimiz varken
Bugün günlerden güzellik, sefa geldin, hoş geldin
Ah bu yağmur yalnızlığımmış, dindim efendim
Sen bana geç kaldın, ben sana erken
Soyunsun gün, sarsın geceler, vaktimiz varken
Sen bana geç kaldın, ben sana erken
Soyunsun gün, sarsın geceler, vaktimiz varken
Soyunsun gün, yansın geceler, vaktimiz varken

Similar threads

Kutlu doğum haftası ile ilgili kısa şiirler imageskutludogumhaftasiileilgilikisasiirler5aeda4a41f52c Kutlu doğum haftası ile ilgili kısa şiirler Alemlere Rahmet Olarak gonderilen Sevgili Peygamberimiz Hz Muhammed in bizlere sunduğu merhamet ve şefkat vurgusunun tum yaralara merhem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
206
Sayfamızda Peygamber Efendimiz için yazılı birbirinden hoş şiirler bulabilirsiniz Özlemim Sanadır Ya Resûlullah Şu sıcak çöllerde bir kum tanesi Olsaydım ayağın bassaydın bana Gözyaşım vuslatın son bahanesi Gül yüzlüm özlemim bitmiyor sana Selavat ettikçe gözlerim dolar Ey ezelde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
214
Nietzsche'nin Şiirleri Friedrich Wilhelm Nietzsche'nin Şiirleri ŞAİRİN CAĞRISI Gencken serinletmek icin kendimi, Oturdum ben bir dumanlı ormanda, Tik sesi duydum, uzak bir tik sesi, Zarif, olculu, uygun “tak ardında Cıldıracaktım neydi bu ses neydi, Aradım hep aradım da vazgectim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
Kadına Dair Şiirler, ADIM KADINDIR BENİM Başımdaki yazmayı devrim ile duşurdum Toprak kokan sacımı ruzgar ile ucurdum Orak vurdum ekine bebeme sut icirdim Salın benim peşimi adım kadındır benim Eylemlemlerde eşime omuz verdim el ele Saclarımı yoldular cehalete bak hele Panzerler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Sayfamızda Kızılay haftası ile ilgili şiirler bulabilirisnizKızılay Haftası her yıl 9 Ekim ile 4 Kasım tarihleri arasında kutlanmaktadırKızılay Haftasında ozellikle Okullarda, radyo ve televizyonlarda Kızılay'ın faydaları, amacları anlatılır imageskizilayhaftasiileilgilisiirler5aedb26533f63...
Cevaplar
0
Görüntüleme
172
858,496Konular
981,710Mesajlar
29,780Kullanıcılar
eennnSon üye
Üst Alt