Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hoşlandığım Çocuğun Bana Bu Lafı Söylemesi Ne Anlayış Geliyor ?

Hoşlandığım Çocuğun Bana Bu Lafı Söylemesi Ne Anlayış Geliyor ?
0
134

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Kuzenim Sude , Ali die bi çocukla çıkıo Bunlarda bana Alinin kuzeni Keremi ayarlamaya çalışıyolardı ama Keremi hiç görmedim ve tanımıyodum Msn me ekledm biraz konuştk Daha Sonra Sudeyle Alinin buluşmalarına Keremde geldi bende gittim , birincil kere gördük birbirimizi fakat ben beğenmedim onu ve sonradan oda istemedi çıkmak bnde istemedim ve msn den sildim çocuğu kısacası aramızda bisey gecmedi ,çıkmadık Ama Ali ve Kerem , Keremi beğenip sevdiğmi sanıyor lakin ben onu hiç beğenmedim ve hoşlanmadım bile Söylenenlerede takmıyodum Bunlara Keremden hiç hoşlanmadım dedim fakat anlatamadım,inandıramadım Ardından Kerem in yakın arkadaşı Emre var Ben Emreyi gördüm beğendim ve msn me ekledm ve tanıştık Hersey anlatamayacağım kadar fazla güzel gidiyodu Bi gün Emre , Kereme bi kızla konuşuorum fln deyip benden bahsetmiş , resmimi göstermiş ( yakın arkadaslar ve uzakta akrabalar Keremle & Emre ) , Keremde ben bu kızı tanıyorum benden hoşlanıodu fln demis ast Topluca msn de konustuk Kerem bana benide böyle konuşup kandırdın falan filan demediğini bırakmadı , haklıydı doğrusu Keremden sonradan Emreyle konuşmam yanlıştı ola ki fakat benim gönlüm Emredeydi ve Emreyle konuştuğum gibi Keremle hiç konuşmamıştm Keremle sadece tanıştık 2 gün sonradan onu gördüm o kadar Neyse Emre bana senden hiç beklemezdim , inanamıyorum , senle çıksaydım Keremin yüzüne nasıl bakçaktım fln dedi daha sonra bir gün Emreye tüm olanları gerçekleriyle anlattım (keremden hoşlanmadıımı fln) ve bana inandığını konuşmaya devam etçeğimizi söyledi Konuşmalar güzel gidiyodu , benzeri sevgiliymişiz gibi konuşuyoduk,hersey cok güzeldi Taki dün gelene değin Dün bana msn de nbr dedi konustuk fln bi ara geç cevap yazdı Daha Sonra dediki bi dost aradı çanakkaleden bayramda gelcekmiş onla konuşuodm dedi bnde sordum ast kim falan die ve o aynen bu şekilde yanıt yazdı '' Cansu die uzun süredir tanıdığım bir arkadaşm Çanakkalede oturuyor ve bayramda bize yatıya gelicek Cansu annesine bi kız arkadaşında kalcağını söyledi Bende Cansuya laf verdim fakat annemden nasıl izin alıcam bilmiorm Akraba olsa tamamda akrabam olmadığndn annemi ikna etmem gerekli dediBen zaten şok olmuştum ve sordum Cansu sevgilin mi fln die Oda aynen şöyle söyledi '' Değil bee sevgilim fln deil ama güzel kız , onunla pek bisy düşünmedim zaten dedi Sonrada bayramda fazla işim var Cansuya hazırlıcam evi zaten uyumayız tüm gece dedi ve benim çıkmam lazım kbakma yaa deyip ağlamaklı işareti koydu ve çıktı Sizce niçin herşey güzel bu arada , bütün benden hoşlanıodur derken böyle bişey oldu ? Neden böyle söyledi ? bu vesileyle Ali okulda bana defalarca Emreyle arana gircem çıkamıcaksın demişti şakasına diyodu zaten Emre Aliyle hiç görüşmemiş bu aralar ) Emre neden arkadaşları yerine bana inanırken , benle fazla hoş konuşurken böyle söyledi sizce ? Belkide onu kandırcağımı sanıp ondan hoşlanıp hoşlanmadığmı bilmek için yaptı die sanıyorm ama sizden yorm bekliyormm lütfen

858,496Konular
981,879Mesajlar
29,918Kullanıcılar
gorkemnocSon üye
Üst Alt