Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hoslandıgım kız bıraz öbür :/

Hoslandıgım kız bıraz öbür :/

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Uzun suredır uzakta gorup hoslandıgım bı kız vardı Kendı halınde,gercekten verılen degerı kaldırabılecek bırısı gıbı duruyordu Gıttım ayakustu konustuk tanıstıkKonusmanın ardınadn 2 3 gun once bana ıstek gondermısKabul ettımBakarken askfm hesabını gordumKeske gormeseydım dedımSon 1 yıla bakabıldım sadeceBenım gordugum 910 kısıyle maksımum 1 ay cıkmısBu bana zıtBen kolay baglanabılen ve asırı kıskanc bırıyımEskı sevgılısıyle beraberken senden hoslanıyorum tanısabılır mıyız gıbı bır soruya sevgılım va rama arkadas olarak takılabılırız gıbı cevap vermısBana ters bunlarAynı zamanda hoslanıyorumNe yapmalıyımNasıl baglanmadan 12 haftalık bı kız oalrak gborebılırımBende oyle gormek ıstıyorum artıkDeger vermenın sevmenın faydasını gormedımHep terkedıldımBu bı fırsat benım ıcınNe yapabılırım ? Hoslanıyorum fakat bunu bu sekılde tutmam lazımDusuncelerınızı beklıyorumTesekkurler

858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt