Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hoşlandığım Kıza Açılacağım Takviye!!

Hoşlandığım Kıza Açılacağım Takviye!!
0
128

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Okulda Hoşlandığım Bir Kız Var 34 Aydır Hoşlanıyordum Ama Kızla Konuşmuşluğumuz Yok Uzaktan İzliyordum Hep Facebook'da Falan Ekledim Kabul Etti Şimdilerde Ben Facebook'da Ne Yollarsam Beğen'iyo ve Açıklama Yapıyo Bende Onun Yolladıklarına Açıklama Falan Yapıyorum Çok Hoş Onu Görünce Başımdan Aşağıda Soğuk Sular Dökülüyor Güya Birde Gidip Söylev Sorunu Var Ben Azıcık Utangacım Bu Konularda Ve De Reddedilme Korkusu Var Ne Yapacağımı Bilmiyorum Destek Eder Misiniz
Yardımlarınız İçin Şimdiden Teşekkür Ederim

Similar threads

Evet arkadaşlar hoşlandığım bir kız var 1 aydır benzer duraktan benzer otobüse biniyoruz ve aralıksız bakışıyoruz Ben bu kızla tanışmak istiyorum lakin bi türlü nasıl tanışsam bilemedim Kızın hakkında bildiğim tek şey Lise 1' e gidiyor olması Bende lise 2'ye gidiyorum Bu kız hemen hemen 1 aydır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
Öncellikle selamlar arkadaşlar, konuya kısadan girmek istiyorum Çalıştığım yerde hoşlandığım bir kız var takriben 4 ay falan oldu başlayalı ben ondan daha eski sayılırım işyerinde neyse, bu kızı ne zaman görsem onunla söylev ricası oluyor bende yani havadan sudan işte, illa aşk meşk olarak değil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
1 aydır aynı duraktan benzer otobüse bindiğim bir kızla aralıksız bakışıyoruz Kızdan hoşlanıyorum Ona açtırmak istiyorum ama nasıl açılıcam bir türlü bilemedim Şimdi kızı yalnızca durakta görüyorum birde otobüste İkimiz de liseye gidiyoruz lakin benzer okullar değil Kızın okulunu da bilmiyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Şimdi arkadaşlar normalde hiç kasmam kendimi çekinmem vs ama işin içine hoşlandığın kız girince insana değişik bi haller geliyo hani terzi kendi söküğünü dikemezmiş ya o hesap Şimdi bizim okulda bi kız var bizim bi daha alçak sınıfta ben bu kızı faceden ekledim Daha önce hiç muhabbetimiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Ben beyza diye bi kızdan hoşlanıyorum biz bu kızla 8 de benzer sınıftaydık samimi değildik şuan farklı okullardayız lakin mesajlaşıyoruz ve de kız bizim mahallede ama yüz yüze görüşmüyoruz ben bu kıza sevdiğimi faceden söledim kız beklemezdim senden gibi şeyler dedi beni engelledi oğlanın biri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
858,497Konular
981,948Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt