Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hoşlandığım Kıza Açılıcam. Sizce bu strateji işe fayda mı ?

Hoşlandığım Kıza Açılıcam. Sizce bu strateji işe fayda mı ?
0
104

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
1 aydır aynı duraktan benzer otobüse bindiğim bir kızla aralıksız bakışıyoruz Kızdan hoşlanıyorum Ona açtırmak istiyorum ama nasıl açılıcam bir türlü bilemedim Şimdi kızı yalnızca durakta görüyorum birde otobüste İkimiz de liseye gidiyoruz lakin benzer okullar değil Kızın okulunu da bilmiyorum Acilen bu durumda kıza nasıl açılmalıyım ? Aklımda 2 taktik var acaba bunlardan hangisini yapmalıyım ?

1 ) Kızı anlamsız bulduğum aniden yanına gidip şunları anlatmak

Mesela :
Mrb Ben senden etkilendim Seninle tanışmak ahbap olmak istiyorum

Bu durumda ' git yüzüne kutup söyle cesaretinden etkilenir' diyen de var ' o kadar söyleme tanımadığı için kabul etmez' diyen de var O yüzden kararsızım

2 ) Kızın yanından ayrılmadığı 2 kız arkadaşı daha var Arkadaşlarından birini tek gördüğüm anda yanında gidip durumu anlatıp ondan takviye dilemek

Örneğin : Mrb Ben arkadaşından hoşlanıyorum Ona uzun zamandır açılmaya çalışıyorum lakin reddedilme korkusu var içimde Acaba o bana karşı bişey hissediyomu biliyomusun ? Sana söylemiştir ne de olsa yakın arkadaşısın 'Bilmiyorum' derse öğrenebilirmisin falan derim O da öğrenmeye çalışır eğer kız bna karşısında bişey hissediyosa arkadaşı bana söyler bende rahat dar gider kıza açılırım ya da arkadaşı bizi tanıştırır

Şimdi arkadaşlar ben bu 2 taktikten hangisini yapmalıyım ? Yada sizin aklınız da diğer bi yol varsa yazın Benim yerimde siz olsaydınız böyle bi durumda kıza nasıl açılırdınız ?

858,496Konular
981,719Mesajlar
29,787Kullanıcılar
noeltollenSon üye
Üst Alt