Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hoşlandığım kıza açılmam gerekli takviye edin lütfen

Hoşlandığım kıza açılmam gerekli takviye edin lütfen
0
100

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ben beyza diye bi kızdan hoşlanıyorum biz bu kızla 8 de benzer sınıftaydık samimi değildik şuan farklı okullardayız lakin mesajlaşıyoruz ve de kız bizim mahallede ama yüz yüze görüşmüyoruz ben bu kıza sevdiğimi faceden söledim kız beklemezdim senden gibi şeyler dedi beni engelledi oğlanın biri korkutma etti onun facesinden söylev bi daha diye ben o kız için ölürüm gibi şeyler dedifakat 1 ay sonradan kız beni bitmiş ekledi ve yeniden mesajlaşıyoruz arkadaş olarak benim 2 sorum olacak 1 si ben bu kızın birini seviyormu ve çıkıyor mu nasıl soruyum ve de 2 si ben bu kızı sinemaya davet etmek istiyorum eğer sevgilisi falan yahut nasıl misafir etme ediyim azıcık utanıyorum lütfen takviye edin arkadaşlar

Similar threads

Size bi olay anlatıcam lütfen okuyun Benim aslı diye bi arkadaşım var 8 de aynı sınıftaydık derhal ayrı okullardayız bir zamanlar pek konuşmazdık lakin hemen mesajlaşıyoruz kıza seni seviyorum dedim sonra kız bana küstü hiç beklemezdim falan dedi engelledi sonra 1 ay geçti aradan tekrar mesaj...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Evet arkadaşlar hoşlandığım bir kız var 1 aydır benzer duraktan benzer otobüse biniyoruz ve aralıksız bakışıyoruz Ben bu kızla tanışmak istiyorum lakin bi türlü nasıl tanışsam bilemedim Kızın hakkında bildiğim tek şey Lise 1' e gidiyor olması Bende lise 2'ye gidiyorum Bu kız hemen hemen 1 aydır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
Abilerim ablalarım kardeşlerim ben 14 yaşındayım daha bu yıl liseye geçtim benzer semtte fazla hoşlandığım bir kız var ismi pelin daha kızla hiç konuşmadık beni dogru dürüst tanımıyor bile kız benim çok yakın bir arkadasımın kuzeni bi kaçtane daha arkadasım var kızın akrabası olan facede...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Dershane'de bizden bir yaş küçük kız var ve ben bu kızı gördüğümde fazla hoş olduğunu anlamıştım en yakın arkadaşımla kızı takip falan etmeye başladık tanışalım falan diye lakin tanışamadık oda kıza hoş diye yavşamaya başladı arkasında ikimizde faceden açlık gönderdik 3 gün bekleyip kabul etti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Merhaba arkadaşlar, Imlâ azıcık uzun olacak kusura bakmayın yardımlarınızı esirgemeyinŞimdilerde benim yazlıkta hoşlandığım bir kız var Yazlıkta 3 yılım Ilk 2 yaz akrabalarda kalmıştım, o yüzden eksik bi zaman kalmıştım Bu sene ev tuttuk oradan ve tüm yaz ordayım Ben 21 yaşındayım, oda 18...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
858,496Konular
981,695Mesajlar
29,770Kullanıcılar
tuzcuSon üye
Üst Alt