iltasyazilim
FD Üye
Bir kızdan hoşlanıyorum 34 ay oldukız a gidip çıkma teklifi edemedimkız la derste bakışıyoruz kız gülüyo ben komik birisi olduğum içinde olabilirkız ara sıra çıldırıyo baktığım için bazende gülüyo ne vakit çıldırıyo herkesin ortasında baktığım zaman kız yanıma gelip sorular soruyo ders çalışıyozyanıma oturuyoyanına çağırıyoben onun arkasında oturuyom kız arkasına bakıyo ara sıra fazla gıcık ve sinir oluyom ona diyom ki önüne dön ve bana içten bakmasına müsade vermiyom kız sordu sevgilin var mı ben de değil dedim bu aralar başka kızlarla adım çıktı lakin ondan başkası benim sevgilim olamaz
ben kızın elini tutuyom kız bir şey yapmıyo yanağını okşuyorum bir şey yapmıyokıza birsürü kişi çıkma teklifi ediyo kız hiçbiriini kabul etmiyobu arada ben azıcık iriyim böyle şeyde bir şey olur mu ? kız beni yarım kadarda ben kıza nasıl çıkma teklifi etmeliyim ve kız bunun %100 kabul edecek dek romantik olmasını istiyom ben bir tane buldum sizce iyi mi:
Bak Ayşe(tabiki Ayşe ismi burda misal bunu değiştirceksiniz )) sana uzun zamandır söylemek istediğim çok manâlı bir şey varBen gerçekten fazla uzun zamandır senden hoşlanıyorumBenim minik dünyama renk getirdinİnan hiçbir kız bugüne dek beni bu kadar etkileyememiştiBenimle romantik,çılgın,ve bir öyle da zevkli bir ilişki yaşamaya ne dersin?
İkimizinde çok mutlu olacağından eminim
ben kızın elini tutuyom kız bir şey yapmıyo yanağını okşuyorum bir şey yapmıyokıza birsürü kişi çıkma teklifi ediyo kız hiçbiriini kabul etmiyobu arada ben azıcık iriyim böyle şeyde bir şey olur mu ? kız beni yarım kadarda ben kıza nasıl çıkma teklifi etmeliyim ve kız bunun %100 kabul edecek dek romantik olmasını istiyom ben bir tane buldum sizce iyi mi:
Bak Ayşe(tabiki Ayşe ismi burda misal bunu değiştirceksiniz )) sana uzun zamandır söylemek istediğim çok manâlı bir şey varBen gerçekten fazla uzun zamandır senden hoşlanıyorumBenim minik dünyama renk getirdinİnan hiçbir kız bugüne dek beni bu kadar etkileyememiştiBenimle romantik,çılgın,ve bir öyle da zevkli bir ilişki yaşamaya ne dersin?
İkimizinde çok mutlu olacağından eminim