Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

hoşlandığım kıza mesaj atamıyorum

hoşlandığım kıza mesaj atamıyorum
0
126

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
bu yıl bölüme başladıktan sonradan bizim sınıft bi kız var ve ondan doğrusu fazla hoşlanıyorum Kızı bi gün okul çıkışı gördüm benim gittiğim yoldn gidiyodu ve takip ettim ve anladım ancak bizim aprtmnın karşı oturuyor ertesi gün okul çıkışı arkasından ytiştim ve bi şekilde tanıştım eve gdene kdr sohbet ettik hergün olmasada ara sıra karşılaşıp konuşuydk yolda lakin okulda aynı sınıft olmamıza rağmen onunla fazla fazla hitabe ortamı olmuyodu araştırdım öğrendim sevgiliside yokmuş daha sonra facebooktan ekledim bu kızı sonra bi kç fotoğrafını beğendim ve konuşurken kapdokyada çekilmiş fotolarını bğnmiştm ve kapadokya seninle birlikte grçekten fazla güzel görünüyo flan dedim güldü falan daha sonra benim pylştığım aşk şarkılarını bğnmiş facede ve son olarakta geçen gün karşılaştm sokakta ve bir takım ders notlrı istedim ondan bitmiş dedi fakat yarın okulda vririm dedi ama bn okula gtmicemi söledim ve dönemde cuma günü bitiyodu o da tel numaramı istedi bnde vrdim ve ayrıca onun tel noyuda aldım sizce bu kızda bnden hoşlanıyor mu ? ve ben onu dışrı ziyafet etmek istiyorum bu hafta sonu ve bu akşam mesaj atıcam fakat ne demeliyim sizce? nasıl bi mesaj atmalıyım ? kızı da daha fzla bekleyip kaçırmak istmiyorum yardımm ders notlarını bhane edip dışrıda bi yere mi çağırmalıyım ? fazla karışığm yrdmm ltffnn

858,496Konular
981,665Mesajlar
29,734Kullanıcılar
Üst Alt