Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hoşlandığım kıza nasıl açılırım?

Hoşlandığım kıza nasıl açılırım?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Abilerim ablalarım kardeşlerim ben 14 yaşındayım daha bu yıl liseye geçtim benzer semtte fazla hoşlandığım bir kız var ismi pelin daha kızla hiç konuşmadık beni dogru dürüst tanımıyor bile kız benim çok yakın bir arkadasımın kuzeni bi kaçtane daha arkadasım var kızın akrabası olan facede arkadas olarak ekli acilen ben bu kıza nasıl yakınlasabilirim kızın hakkında artı bilgim var arkadasımın kuzeni yani evini felan biliyorumLütfen arkadaslar yardım edin nasıl yakınlasırım nasıl konusurum nasıl tanışırım ltfen takviye edin hergece aklımdan çıkmıyor görseniz okadar güzelki bitanem :S ltfen Abilerim ablalarım arkadslarım destek edin
Saygılarr

Similar threads

arkadaşlar hoşlandığım kız vardı yaş 15 kıza ondan hoşlandığımı söyledimhemen kıza evim artı uzaktan deil facemdede ekli şimdi ben kızı nasıl tavlarım ? arkadaşlar çılgın gibi seviyorum kafayı kızla bozdum gece ara sıra onu düşünüp ağlayıp uyumadığım bile oldu sizden sadece istediğim kızın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Merhabalar Arkadaşlar En Tekrar Başlatmak İstiyorum Gerçekten Çirkin Biri Değilim Dünya Güzelide Değilim Olağan Bir Kızın İstediği Şartlarda Bir Tipim Var Bunu Yazmamın Nedeni Konu İçerisindedir Bütün Tecribeli Arkadaşlarımdan Yardımlarını Bekliyorum Arkadaşlar Benim Ortaokulda Bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
Merhabalar Lütfen Yazımı Okuyunuz! Azıcık uzun olacak ama, lütfen 2 dknızı ayırınız Lütfen ! Daha önceden de konu açmıştım belki peşine düşüp takip edenler bilir, bu olayı özetlemeye çalışıyorum Bu sene okul başladığında, bir kızdan hoşlanmaya başlamıştım Lakin bir türlü söyleyemeyip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt