Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hoşlandığım Kıza Önerge Ettim,Bana Seni Dostum Olarak Görüyorum Dedi.Neler Yapabilirm

Hoşlandığım Kıza Önerge Ettim,Bana Seni Dostum Olarak Görüyorum Dedi.Neler Yapabilirm
0
189

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
herkese mrb benim sorunum kendime kadar aslında büyüksevdiğim kızla geçen yıl tanıştımve o gün onun benim hayatımın aşkı olduğunu anladımonu gördüğümde resmen çarpılmıştımve ilerleyen aylar sürecinde onla baya bi yakınlaştımiltifatlar ediyodum,dağıtılmış hediyeler alıyordum ve kızın dertlerini paylaşıyordumve sonunda çıkma teklifi ettim o da bana: seni ben dostum olarak görüyorum,sen benim en yakın dostumsun ve ben başkasını seviyorum dediben o lahza yıkıldımşimdi bu yaz bizim oraya yeniden gelicekleracaba yine yakınlaşmalımıyım yoksa unutmayı mı denemeliyim?(bu arada bana hala kanka ,dostoom gibi şeyler yazıyor)

Similar threads

Evvelden başlık açmıştım bütün olarak şunlar yazıyodu: ''Öncelikler herkese merhabalar Sizin sorunlarınıza yaptığım yorumları şayet görmüşünüzdür Başkalarına rahatlıkla destek ederken kendimde çağresiz kaldım Hemen durumumu anlatıyım Eski sınıf arkadaşımı takriben 1 ay önce gördüm ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Merhaba arkadaşlar ; Bu anlatacağım benim canımı çok sıkıyor ve bundan böyle dehşet eder oldum birçok şeyden Ben 4 yıl önce 14 yaşındaydım O zamanlar Facebook'ta fazla kız arardık Sonradan Ipekli isimli hayatımı mahveden kız ile tanıştım Konuşuyorduk facebooktan daha sonra spor klübüne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Selam arkadaşlar, başlıkta dediğim gibi derdim büyük, ben başlıyım anlatmaya, siz başlayın okumaya, okudukça beni anlıcaksınız Bundan takriben 2 ay önce bi kızla çıkmaya başladım Başlamadan önce ondan hoşlanıyodum, ama onunda başkasından hoşlandığını bildiğim (ama kim olduğunu bilmiyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
163
hala bir nickim değil diye üzülenler ilacınız burda) EN KARİZMA NİCKLER нαуαттα кαяşιмα çιкαη єη zαναℓℓι ∂öηєкѕιη!!!! нєяşєуι ѕσя∂υğυм нαуαт вєηι яαнαт вιяαк яσ¢к,мєтαℓ νє ƒяρ ує şєутαη ιşι∂ιуєηℓєя¢єναρ νєяιη :şєутαη вυηυη ηєяєѕιη∂є? уιηє ѕєηѕιz güηєş вαтıуσяуιηє ѕєηѕιz αкşαм σℓυуσявєηι...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
858,496Konular
981,706Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt