Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
abilerim,ablalarım ben 15 yaşında lise 2 öğrencisiyim9 lardanbir kızı seviyorum,şimdi kızla çıkmak istiyorum lakin nasıl açılacağımı bilmiyorumona hoşlandığım sinyalini nasıl verebilirim lütfen takviye edin
Abilerim ablalarım kardeşlerim ben 14 yaşındayım daha bu yıl liseye geçtim benzer semtte fazla hoşlandığım bir kız var ismi pelin daha kızla hiç konuşmadık beni dogru dürüst tanımıyor bile kız benim çok yakın bir arkadasımın kuzeni bi kaçtane daha arkadasım var kızın akrabası olan facede...
Abilerim , Ablalarım & Kardeşlerimßen 17 Yaşında Bir Lise ÖğrencisiyimLise 3 SınıfımOkulun Ilk Günü Lise 1 Sınıftan Bir Kıza VuruldumSonra Bu Kızdan Uzakta Uzağa HoşlandımSınıfından Bir Çocukla Aynı ServisteydikBende Onu Arabulucu Ettim Kızla Konuşmak İstediğimi SöyledimKızı Ayarladı Kızla...
ArkadaşLar ben sevdiğim kızla konuşamıyorumKızı çok seviyorum,ilk görüşte aşk dedikleri gbi bende ona yakalandım
Kızla birincil mektep ve orta okulda benzer sınıftaydık Ve kıza bir türlü açılamadım sonra liseye geçtik ve lise bitti ve bn kıza karsı hala bir şeyler hissetiyorum lakin şimdide...
Lütfen okuyun lütfen :S:S
Meraba arkadaşlar konu gayet açık hiç kilitlenmeye lüzum yok başlık uyumufelan yüzünden sorunuma geliyorum yaşım 16 bugüne değin hiç bi kızla çıkmadım lakin bu sene sınıftan bi kızla tanışmıştım fazla güzeldi mektep başladığından beri aklım ondaydı bi türlü...
Lütfen okuyun lütfen :S:S
Meraba arkadaşlar konu gayet açık hiç kilitlenmeye lüzum yok başlık uyumufelan yüzünden sorunuma geliyorum yaşım 16 bugüne değin hiç bi kızla çıkmadım fakat bu sene sınıftan bi kızla tanışmıştım çok güzeldi okul başladığından beri aklım ondaydı bi türlü...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.