Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hoşlandığımı nasıl ispatlamalıyım.

Hoşlandığımı nasıl ispatlamalıyım.

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba Arkadaşlar

Ben üniversite hazırlık sınıfındayım Allaha şükür orta düzeyde yakışıklı denilecek birisiyim buğday tenli yeşil gözlü birisiyim Bir kızdan hoşlanıyorum kız bizim karşısında hazırlık sınıfında Okula sırası gelmişken evdeyken tek başıma kaldıgım heryerde kız aklıma geliyor Bende içimde kalacağına gidip kıza söylemeliyim diye düşünüyorum ve o sınıftada benim en yakın arkadaşım var, o kızla arası iyi bende o kızın bnm en yakın arkdan hoşlandıgından yana süphelerim var Arkadaşım o kızdan hoşlandığımı biliyor ve beni önerge etmem için bizi yalnız ele vermek için çabalıyor Normalde tüm kızlarla ne muhabbet edeceğimi fln biliyorum konuşacak konu buluyorum fakat bir türlü onunla konuşacak bişey bulamıyorum Bnde en azından o kızdan hoşlandığımı belli etmek için neler yapabilirim, bu konu hakkında sizden cevaplarınızı bekliyorum

Şimdiden teşekkür ederim

Similar threads

Lütfen okuyun lütfen :S:S Meraba arkadaşlar konu gayet açık hiç kilitlenmeye lüzum yok başlık uyumufelan yüzünden sorunuma geliyorum yaşım 16 bugüne değin hiç bi kızla çıkmadım fakat bu sene sınıftan bi kızla tanışmıştım çok güzeldi okul başladığından beri aklım ondaydı bi türlü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Lütfen okuyun lütfen :S:S Meraba arkadaşlar konu gayet açık hiç kilitlenmeye lüzum yok başlık uyumufelan yüzünden sorunuma geliyorum yaşım 16 bugüne değin hiç bi kızla çıkmadım lakin bu sene sınıftan bi kızla tanışmıştım fazla güzeldi mektep başladığından beri aklım ondaydı bi türlü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
slm arkadaşlarben bir hafta önce bir konu açmıştım Ben bir kızdan hoşlanıyorum ama meslek değişti galiba diyeçok kötü bir şey oldubu hafta %100 konuşmaya tanışmaya karar vermiştmsalı günü beklemediğim birşey oldubu kız geldi yalnızca facebookda eklediği ve 2 ay önce başka bir kızla çıkan çocuğun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
169
ilk olarak herkese merhaba azıcık uzun azıcık değişik bir hikayeyle karşınızdayım Öncelikle 19 yaşında bir gencim İstanbul'da yaşıyorum Geçen yıl mayıs ayında bir kızla tanıştım Yani aslında hoşlandım pek tanıştım Benim eski okulumdan kendisi Eski okulumdan tanıdıklar olduğu için kıza yanaşmam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Merhaba Arkadaşlar; Ben okulumda (İzmir) benimle benzer sınıfta olan bir kızdan hoşlanıyorum (hatta hoşlanmaktan çok daha öte lakin aşığım diyemem) Bu kızla ara sıra çok iyi anlaşıyoruz bazen ise(fazla nadir) hiç birbirimizle konuşmuorz bile Ama şu lahza çok iyi arkadaşım denebilir Örneğin ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
858,497Konular
981,918Mesajlar
29,937Kullanıcılar
yasj_136Son üye
Üst Alt