Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

hoslandığını muhakkak etme

hoslandığını muhakkak etme
0
168

Similar threads

Başta merhabalar Arkadaşlar benim hoşlandığım bir kız vardıçıkma teklifi ettim ve de kabul ettifakat ben nasıl buluşmaya eğlence edebilirim veya misafir etme etmek için nasıl konuya girmeliyim yardımlarınızı esirgemeyin şu acayip kardeşinizden
Cevaplar
0
Görüntüleme
167
Evet garip bir baslik attim konuya ama konu da zaten o kadar Gecen yıl begendigim bir kizla konustum ve gercekten önemli niyetim oldugunu aciklayarak onun da gönlü var mı diye sordum ve sonuçta sözlendik (Anekdot: Bu kız bir aile kızı oldugundan ona yaklasmamın tek yolu buydu ve önemli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Gusül Abdestine Nasıl Maksat Edilir Boy Abdestine Hedef Etme Gusül abdestinde niyet etmek Hanefi mezhebine tarafından farz ya da vacip değil; sünnettir Bunda da niyetin tayini koşul değildir Gusül abdestinin emin bir amaç şekli de yoktur böylece bayanlar ya da erkekler ister ''Kasıt ettim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
244
Arkadaşlar ben bu konuyu buraya neden açtım bende bilmiyorum fakat :S ağlıyacak durumdayım ben lisede aşık olduğum kız vardı 1,5 yıl platonik sevdim daha sonra elimden gelen herşyi yaptım en sonunda kavuştum sevdiğime daha sonra 2 senedir beraberiz o ne dediyse yaptım onun kücücük gülümsemesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
merhaba arkadaşlar şayet bir çoğumuz eski sevgilimizi hala düşünüyoruz, yada coktan unuttuk veyahud hala hatırladıkca bir tebessüm sarıyor içimizi yada nefretle anıyoruz geçmişi fakat her ne olursa olsun eski sevgiliden kalan bir cok hatıra var iyi yada kötü onunla gectiğiniz yerler,onunla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
858,506Konular
983,095Mesajlar
33,116Kullanıcılar
TrsweozZSon üye
Üst Alt