Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hoslaniyormu ? ? ?

Hoslaniyormu ? ? ?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaslar sinifa gecen sene yeni gelmisti kiz bende bu sene biraz alaka duymaya basladim Kafami kiza cevirdigim vakit onun da bana baktigini goruyorum fakat gecen yıl bana kanka demisti bir defa D benimle konusurken kiza birsey oluyor farkettim ve bugun ben isteksizce numarasini verdi whats apptan yazdi sizce nolur yardim ?

Similar threads

Merhaba Dostlar ben Almanyada yasiyorum bundan 5 Sene önce buraya geldim ilk geldigimde okula basladigimda bir kiz vardi kontagim yoktu fakat hic olmadi fakat goruyorduk bir birimizi 2 sene burda kaldiktan sonra merhaba merhaba öyle uzakta birsey hissetmiyordum natürel o ara neyse simdi 5...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Slm arkadaslar benim cok ii bir sinif kiz arakadasimla ilsikim vardi yani arkadaslik iliskisi ask mask yoktu aramizda hic te olmadi cunku kiz sevdigi vardi o yuzden bende arkadaslik la basladim sandim ama asik olmam diye aradan 3 ay gecti her gun okulda beraberdik ders yapardik gulurduk velan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
merhaba arkadaslar size gecen sene lisede yasadiklarimi anlatıp yorumlarınızı beklicem pozitif uzatmicam bizim sınıfta bi kiz var yeni geldi sinifa iste ilk once bana cok cocukca gelmisti davranıslari falan 2 donem bende kiza karsi farkli duygular uyanmaya basladi neyse sıradan bi okul gunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Degerli abimiz ibonunda dedigi gibi caresiz kaldim Yeniden okuldan biri tabiikizla kusmustuk 1 yıl once bu yıl baristik Arkadasin sevgilisi vardiancak telefon numarasini degismis bu kiz kimseye vermemis disardan 2 kiz arkadasi 1 sevgilis bide aile akraba filan biliyormus Bu kiz benle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
Arkadaslar 3 haftadir tanistigim bir kiz vardi msjlasiyorduk felan kizi ilk gordugumden beri hoslaniyordum araya bayram tatili felan girdi ben kizi 9 gun boyunca goremedim sıkıntıdan hergun ictim 13 gunde 8 kg verdim yemek yemek yiyemez ışık halkası geldim sadece onu dusunuyorum canim baska bisi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
858,496Konular
981,633Mesajlar
29,719Kullanıcılar
Gozcuk33Son üye
Üst Alt