Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hoşlanıyorum ne yapacağım? :(

Hoşlanıyorum ne yapacağım? :(
0
143

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar ben Lise 2'ye gidiyorum

Serviste Lise 1'e giden bi kız var ve Yan Apartmanımızda oturuyor

Birlikte binip birlikte iniyoruz Ve ben ondan galiba hoşlanıyorum

Lakin ben Lise 2 o Lise 1 Keza aramızda yaş farkı var

Aramızda katiyen bir şey olacağını düşünmüyorum zaten fakat aklımdan çıkaramıyorum

Ne yapacağım lütfen yardim edin İkide bi ağlayasım geliyor Yatağa uzanıp dışarı bakarken nefes almayı unutuyorum resmi olarak nefes alamıyorum son anda fark ediyorum

Ne yapacağım ?

Similar threads

arkadaşlar lise 2 'ye gidiyorum bizim sınıfta bir kız var ben ondan hoşlanıyorum neyse bu sabahtan tenefüs bitiminde okula girecekken aramızda bi 2030 mt vardı az kalsın 56 sn bakıştık sahiden ben çekingen bir çocuğumdur hayatta o cesaret yoktur bende lakin bakıştık işte daha sonrada sınıfta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Merhaba , Ben bir lise 3 öğrencisiyim ve başka bir şehire taşındımNakil olarak geldiğim okuldaki sınıfa benim gibi 5 yeni erkek daha gelmişSınıfın en güzel kızı okulun ilk günü yanıma geldi ve bana yazdıDaha ilk günden oraya buraya gideriz dedi lakin şehirde hiçbir yeri bilmediğim için ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Arkadaşlar ben lise 2 ye gidiyorum yeni bir okula geldim burdada yeni tanıştığım arkadaşımın kuzeniyle aynı sınıftayım kıza sırılsıklam aşık oldumKız ilk önce bnden etkilensede sonradan soğudu kendimi aydın göstermeye çalıştım bilmiş dediSınıfta bi arkamda oturuyor ve beni gıcık etmek için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Merhaba arkadaşlar Biraz uzun yazıcam, okursanız sevinirim Amacım yardım yok Sadece içimi dökmek istedim 03072019 tarihinde biriyle tanıştık pek saf birisi fakat Herşeyden korkar, ürker, oturur ağlar en ufak şeylere Birincil zamanlarımız o kadar güzeldi ki Aklıma geldikçe ağlayasım geliyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Meraba arkadaşlarBu zamana kadar hiç bi kızla çıkma vs bi durumum olmadıBizim sınıfta bi kız var 1sınıftan beri benzer sınıftayız nerdeyse hiç muhabbetimiz olmadı gibi bir şeyLise 3'e gidiyorum şu lahza ve kızdan hoşlandığımı farkettim Çevremde kızlarla alakası olmayan bir tip diye bilinirim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt