Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hosteslik Okumamın Dinen Bir Sakıncası Var mıdır?

Hosteslik Okumamın Dinen Bir Sakıncası Var mıdır?
0
92

Profösör

Super Mod
Etkileşim
28
Web sitesi
bilgilihocam.com
F-D Coin
125
Hosteslik okumak istiyorum bu dinimizce ne kadar doğru? Açık bir insanım ama çok şükür dinimi takip ediyorum. Daha yaşım 18 iken kararlarımı dinime göre vermek istiyorum.

Cevap: Değerli ziyaretçimiz, Dinen hosteslik mesleği yerine farklı bir meslek seçmeniz çok daha doğru olacaktır. Şu anda giyim konusunda ne tür şeylerin şart koşulduğuna vakıf değiliz. Ancak bildiğimiz kadarı ile çalışma saatleri de esneklik gerektirmektedir. İleri de aile kurduğunuzda buda bir zorluk olabilir.

Özetle, siz samimi olun ve dini gerekliliklerinize göre hareket edin. Hangi meslek olursa olsun tesettürünüze dikkat edebileceğiniz ve ileride aile kurduğunuzda size zorluk çıkarmayacak bir seçim yapınız. Yüce Mevla’mız mutlaka sizin için hayırlı kapılar açacaktır.