Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hoşuna Gitmek mi Hatam

Hoşuna Gitmek mi Hatam

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ben şimdi 17 yaşındayım 2 sene önce bi kızla sanal ortamda tanıştımKonuştuk bir hafta sıkça,sonra ben ondan hoşlanmaya başladımÇıkmaya başladıkBen gün geçtikçe aşık oluyordum,onun da olduğunu sanıyordumKızı fazla sevdim1 yıl çıktıkÇok mutluyduk Her şey iyiydiAma bi anda ne oldu ise çekip gitti,manalı bi niçin söylemedenYok ben başkasını seviyordum , yok şuydu buydu dedi ve gittiBenden sonradan birini sevmişOnunlada 2 ay felan çıkmış3 ay önce bana tekrar mesaj attı,bütün da unutmaya başlamıştımBeni facebooktan engellemişti,kaldırmış engeliBen soğuk davrandım birazSonra ben seni özledim dediTabi ben de dayanamadımNasıl dayanayımTamam dedim Gece 34 e dek konuştuk telden,nettenİşte sözleştik şöyle yapacaz,böyle yapacazBen sabaha değin zaten uyuyamadımUyuyamazdımSonra sabahleyin 8 gibiydi mesaj attım Günaydın uykucum yazdımCevap gelmedi,5 dakika sonra beni engellediTelefonuna msj attım cevap vermediAradım yine aynıAma ben bir ağlıyorum,bir ağlıyorum : Her neyse o kadar işteSordum sonra askfm'den felan ( Başka ulaşacağım bir yer yok) Ben seni sevemedim dedi eskisi gibi olmadı dediOnun yerine ayarlamak istedim olmadı dediZaten ondan ayrıldığı için bana yazmış felanO gün bugündür,ben hayatı settim,Takviye lazımUnutamıyorum

858,475Konular
981,251Mesajlar
29,551Kullanıcılar
Üst Alt