Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hotmail Giriş Yapamıyorum

Hotmail Giriş Yapamıyorum
0
162

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Hotmail Giriş Yap,
Hotmail Giriş Yapamıyorum çözümü,
Hotmail Hesabına Giriş

Windows Live Hotmail hesabınıza erişemez ve antre yapamazsanız, bu gibi durumlarda sorun sizden mi kaynaklanıyor veya teknik bir sorun mu var bilmek böylece mümkün olmayabilir

Eğer aldığınız hata sonucunda Windows Live Hotmail hesabınıza giriş yapamıyorsanız büyük ihtimalle Windows Live Hotmail spiker bakımı sırasında karşılaşacakları değişik sorunlar yada Hotmail sunucusu ile ilgili geçici bir problem hakkında müşterilere veri verir

Hotmail hesabı giriş probleminin çözümü

Kullanıcı adı ve şifrenizi girinizAçılan hata sayfasında adres çubuğundaki adresin http bölümünü olarak değiştirinDaha sonradan gelen sayfada hotmaile devam seçeneği gelecek tıklayıp inboxunuza giriniz

Hotmail kullanıcılarının karşılaştığı sorunlardan biri de; kullanıcı adı ve şifresini yazıp giriş butonuna bastığında sayfa görüntülenemiyor hatası geliyorAslında çözümü epeyce basit;çözüm dns girmek

ağ bağlantılarında tcpıp açarak

8 8 8 8
8 8 4 4

dns lerini girdiğinizde sorun çözülmüş olduğunu göreceksiniz

seçme parça *

858,500Konular
982,399Mesajlar
32,983Kullanıcılar
bkalkan68Son üye
Üst Alt