Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hotmailden Gmaile Yönlendirme resimli anlatım

Hotmailden Gmaile Yönlendirme resimli anlatım
0
86

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Hotmailden Gmaile Yönlendirme resimli anlatım Hotmailden Gmaile Yön Belirleme nasıl oluyor Hotmailden Gmaile Yol Göstermek için Gmail hesabınızda Hotmail’ı Aktifleştirmek Hotmail mailleri Gmaile yön belirleme Merhaba Sevgili Melek'ler, uzun bir aradan sonradan sizlere bu yazımda Hotmailden Gmaile Yön Belirleme nasıl oluyor anlatacağım ve daha da iyi anlamınz için Hotmailden Gmaile Yön Belirleme resimli anlatım yapacağımhotmaildengmaileyonlendirmeresimlianlatim5c582bcbee191alt İlgili tüm arkadaşları bu yazımıza dav et ediyorum 1549282247 1549282247 hotmaildengmaileyonlendirmeresimlianlatim5c582bcc2d839hotmaildengmaileyonlendirmeresimlianlatim5c582bcc2d839hotmaildengmaileyonlendirmeresimlianlatim5c582bcc2d839 Hotmail maillerinizi Gmaile Yön Belirleme için Ayarlar,Hesaplar ve İçe Transfer İşlemi POP3 kullanarak postaları yoklama et şeklinde yönlendirmenizi yapabilirsiniz xfUid21549282247 1549282247 hotmaildengmaileyonlendirmeresimlianlatim5c582bcc31511hotmaildengmaileyonlendirmeresimlianlatim5c582bcc31511hotmaildengmaileyonlendirmeresimlianlatim5c582bcc31511 Daha Detaylı olarak anlatırsak; Ayarlar bağlantısını tıklayınHesaplar ve İçe Transfer sekmesinde, Posta ve kişileri içe aktar düğmesini tıklayınAçılan yeni pencereye, içinden kişileri almak istediğiniz hesabın eposta adresini girin Devam'ı tıklayınDiğer eposta hesabınızın şifresini girin ve Devam'ı tıklayın İlgili tüm işaret kutularını seçin: Kişileri içe aktarmayı seçerseniz, eski hesabınızdaki kişiler listenizde yer alan bilgiler, Gmail'de Kişiler bölümüne aktarılır Posta içe aktar dikkat çekici kutusunu seçerseniz, o hesaptaki mevcut iletileriniz Gmail gelen kutunuza aktarılır İsterseniz, gelecek 30 gün boyunca eski hesabınıza gönderilecek iletilerin Gmail hesabınıza aktarılması için Yeni postaları içe aktar göze çarpan kutusunu da seçebilirsiniz Bu iletiler, diğer hesabınıza gönderildikten derhal sonra Gmail'de görünmez ancak bu durumun bir veya iki gün içinde güncellenmesi gerekir Son olarak, içe aktarılan iletilerinizin öteki hesabınıza gönderildiğini uygulamak için otomatik olarak bir etiket uygulayabilirsiniz İçe Aktarmayı Başlat 'ı tıklayın İçe transfer işlemi Ayarlar sayfasından çıksanız ya da Gmail oturumunu kapatsanız zeka devam ederKişileriniz veveya iletileriniz içe aktarılacaktır İçe aktarılan iletilerinizin görünmesi 24 ile 48 saat arasında sürebilir; bu nedenle Tamam'ı tıklar tıklamaz iletilerinizi göremezseniz endişelenmeyin Ayarlar sayfasında Hesaplar ve İçe Transfer sekmesini tıklayarak içe aktarma durumunuzu denetleyebilirsiniz İçe aktarma işlemi tamamlandıktan sonradan, gelen kutunuzun en üstteki kısmında bir onaylama iletisi görürsünüz  

858,496Konular
981,661Mesajlar
29,728Kullanıcılar
berat21321Son üye
Üst Alt