Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

hp bilgisayarım var hard diski bozuldu.

hp bilgisayarım var hard diski bozuldu.
0
166

Similar threads

Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Lütfen bilgisi ve fikri olan yazsın, buraya veya özele farketmez sorum şu Hard disk zaman içinde (4 ay) neden bozulur, neden bad sector olusturur yeni hard disk gelince aynı şeyin olmaması için neler yapabilirim? Hikayesi aşagıda şimdiden teşekkür 4 ay önce maxtor marka 120 GB SATA hard...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Arkadaşlar benim SONY VAIO bir laptopım var Açtığım zaman disk bulunamadı hatası veriyor(ingilizce tabi) Bunu bilgisayardan çok iyi anlayan bir internet kafe sahibi abimiz var ona götürdüm sorun hard diskte dedi Hard diski çıkardı ve onu test eden bir program da kullandı o da hard disk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Arkadaşlar benim SONY VAIO bir laptopım var Açtığım zaman disk bulunamadı hatası veriyor(ingilizce tabi) Bunu bilgisayardan çok iyi anlayan bir internet kafe sahibi abimiz var ona götürdüm sorun hard diskte dedi Hard diski çıkardı ve onu test eden bir program da kullandı o da hard disk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
183
858,496Konular
981,723Mesajlar
29,800Kullanıcılar
Üst Alt