Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hp Compaq Mininote 701 ' de çalışan oyunlar

Hp Compaq Mininote 701 ' de çalışan oyunlar

Similar threads

Sa Arkadaşlar Herkeze İyi Günler Benim Ps3 Süper Slimim Var şimdi Eski nesil oldugu için cıkan oyunlar da pek fazla özen gösterilmiyor grafiklerde fln o yüzden ps3 oyun almayı kesip pc yi güçlendirmeyi düşünüyordum Şimdi Ben Ps3 ü satmayı planlıyorum gittigidiyora da ilan vericem şimdi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar , malum pes 2019'de korsan oyunların piyasa da artması ve bunun getirdiği sorunlara elimden geldiği kadarıyla çözümler üretmeye çaba gösterdimÖncelikle Korsan olan oyunlardan bahsedeyim ; Sitemizin ülkemizdeki oyunseverlerin sayısı oldukça fazla ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Eski Oyunları Xp’de Çalıştırmak İçin Yardımcı Rehber Macera oyunları arasında en iyilerin çoğunlukla eski oyunlar olduklarını birçok kişi bilirMaalesef bu oyunları günümüz işletim sistemlerinde çalıştırmak bazen sorun olabiliyorUmarım bu rehber bu konuda size yardımcı olabilir 1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
Apple'ın iPhone 4S için geliştirdiği bu özellik, hacker'lar tarafından iPhone 4'te çalıştırıldı Geliştiriciler, iPhone, iPod Touch ve iPad'de iOS6 ile çalışacak sağlam bir jailbreak oluşturmak için uğraşıyorlar, ancak halihazırdaki sürümlerde pek çok uygulama ve Cydia henüz çalışmıyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Apple'ın iPhone 4S için geliştirdiği bu özellik, hacker'lar tarafından iPhone 4'te çalıştırıldı Geliştiriciler, iPhone, iPod Touch ve iPad'de iOS6 ile çalışacak sağlam bir jailbreak oluşturmak için uğraşıyorlar, ancak halihazırdaki sürümlerde pek çok uygulama ve Cydia henüz çalışmıyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
858,496Konular
981,706Mesajlar
29,779Kullanıcılar
meso1212Son üye
Üst Alt