Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sa Arkadaşlar Herkeze İyi Günler Benim Ps3 Süper Slimim Var şimdi Eski nesil oldugu için cıkan oyunlar da pek fazla özen gösterilmiyor grafiklerde fln o yüzden ps3 oyun almayı kesip pc yi güçlendirmeyi düşünüyordum Şimdi Ben Ps3 ü satmayı planlıyorum gittigidiyora da ilan vericem şimdi...
Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar , malum pes 2019'de korsan oyunların piyasa da artması ve bunun getirdiği sorunlara elimden geldiği kadarıyla çözümler üretmeye çaba gösterdimÖncelikle Korsan olan oyunlardan bahsedeyim ;
Sitemizin ülkemizdeki oyunseverlerin sayısı oldukça fazla ve...
Eski Oyunları Xp’de Çalıştırmak İçin Yardımcı Rehber
Macera oyunları arasında en iyilerin çoğunlukla eski oyunlar olduklarını birçok kişi bilirMaalesef bu oyunları günümüz işletim sistemlerinde çalıştırmak bazen sorun olabiliyorUmarım bu rehber bu konuda size yardımcı olabilir
1...
Apple'ın iPhone 4S için geliştirdiği bu özellik, hacker'lar tarafından iPhone 4'te çalıştırıldı
Geliştiriciler, iPhone, iPod Touch ve iPad'de iOS6 ile çalışacak sağlam bir jailbreak oluşturmak için uğraşıyorlar, ancak halihazırdaki sürümlerde pek çok uygulama ve Cydia henüz çalışmıyor...
Apple'ın iPhone 4S için geliştirdiği bu özellik, hacker'lar tarafından iPhone 4'te çalıştırıldı
Geliştiriciler, iPhone, iPod Touch ve iPad'de iOS6 ile çalışacak sağlam bir jailbreak oluşturmak için uğraşıyorlar, ancak halihazırdaki sürümlerde pek çok uygulama ve Cydia henüz çalışmıyor...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.