Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

hp dv6000 serisi dv6138ea driver hakkında yardım istiyorum arkadaşlar

hp dv6000 serisi dv6138ea driver hakkında yardım istiyorum arkadaşlar

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar dediğim modeldeki laptopumda driverlari yükledim ama ses ve ethernet driverlarini bi türlü tanimadi
hp nin kendi sitesinden indirdim hepsini

bir şey duydum kayıt defterine bir şey ekleniyormuş onları tanıması için???
Bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardım ederseniz sewinirim hoşçakalın

Similar threads

arkadaşlar dediğim modeldeki laptopumda driverlari yükledim ama ses ve ethernet driverlarini bi türlü tanimadi hp nin kendi sitesinden indirdim hepsini bir şey duydum kayıt defterine bir şey ekleniyormuş onları tanıması için??? Bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardım ederseniz sewinirim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
arkadaşlar dediğim modeldeki laptopumda driverlari yükledim ama ses ve ethernet driverlarini bi türlü tanimadi hp nin kendi sitesinden indirdim hepsini bir şey duydum kayıt defterine bir şey ekleniyormuş onları tanıması için??? Bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardım ederseniz sewinirim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
858,460Konular
981,104Mesajlar
29,527Kullanıcılar
ConsternatedSon üye
Üst Alt