Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

HP, Eski Ortaklarına "Hodri Meydan" Dedi [BT]

HP, Eski Ortaklarına "Hodri Meydan" Dedi [BT]

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
PC devi, bugüne dek en yakın iş ortağı olan Microsoft ve Intel'e hodri meydandedi

http:img826**************img82634188qol

HP'nin CEO'su Meg Whitman, yaptığı açıklamalarda, artık eski ortakları olan Microsoft ve Intel'den uzaklaşarak, Google ile daha yakın çalışma içinde olacaklarının altını çizdi HP geçen yıl Windows 8 işletim sistemli cihazlar piyasaya sürmüş ve bu sırada yeni işletim sisteminin geleceğinden çok umutlu olduklarını vurgulamıştı Ancak geçen bir senede köprülerin altından çok sular akmışa benziyor

Microsoft'un kendi donanımlarını (Surface tablet) üretmeye başlaması ve Nokia'yı satın alması HP ile Microsoft'u rakip haline getirdi Ayrıca Microsoft tek değil Intel'in de bulut bilişim ve servislerine yatırım yapması nedeniyle Intel de HP ile rakip haline gelmiş bulunuyor

Aniden ortaya çıkan bu kadar güçlü rakiplere karşı cephede bir müttefik arayan HP ise aradığı desteği Google'dan alacak gibi görünüyor Dolayısıyla, HP'nin yakın tarihte Android işletim sistemli cihazlara daha yoğun bir biçimde yönelmesi bekleniyor Ayrıca Chrome işletim sistemiyle çalışan bir laptop olan Chromebook 11'i de duyuran HP, bu cihaz için 279 dolar fiyat belirlemiş durumda

Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

858,497Konular
981,907Mesajlar
29,931Kullanıcılar
yskermjxSon üye
Üst Alt