Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

hp g6 ekran kartı sorunu

hp g6 ekran kartı sorunu

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
evet arkadaşlar bnm leptopda 2 tane ekran kartı warmış biraz araştırdım birisi masaüstünde gezerken çalılşıomş diğeri ise oyun oynarken ama nedense oyun oynarken diğerinden hiç bir performans alamıyorum knight online oynuyorum ve frame 20 lerde yani minor basamıyorum oyun kasıyor ama 5 sene önce aldıgım masaüstünde bile şimdiki aldıgım pc den daha iyi oyun oynuyorum o derece diğer ekran kartını aktif nasıl edebilirim

intel graphic family i kullanıyor
ben ise amdati hd 6470m olanı kullanmasını istiyorum

Similar threads

evet arkadaşlar bnm leptopda 2 tane ekran kartı warmış biraz araştırdım birisi masaüstünde gezerken çalılşıomş diğeri ise oyun oynarken ama nedense oyun oynarken diğerinden hiç bir performans alamıyorum knight online oynuyorum ve frame 20 lerde yani minor basamıyorum oyun kasıyor ama 5 sene önce...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Arkadaşlar ben flash bir oyun oynuyorum ama çok kasıyor 1 gb lık ekran kartı alıcam ama bilgisayar çok eski 2005 den filan suanki ekran kartı özellikleri sunlar: nvıdıa geforce mx4000 64 mb ramdac yazıyor işlemcim şu: intel pentium r 4cpu 3 000 chz 1250 ram var evet isimi ne görür benim
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
arkadaşlar g6 marka win8 yüklü laptopa win7 64 bit yükledim ama ekran kartı sürücüsünü bi türlü yükleyemedim hep hata veriyor sistem yazılımla uyumlu değil diyor nedendir acaba?
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
arkadaşlar g6 marka win8 yüklü laptopa win7 64 bit yükledim ama ekran kartı sürücüsünü bi türlü yükleyemedim hep hata veriyor sistem yazılımla uyumlu değil diyor nedendir acaba?
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
858,496Konular
981,879Mesajlar
29,918Kullanıcılar
gorkemnocSon üye
Üst Alt