Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hp g62 b10st 5400 ekran kartı 75 dereceye kadar cıkıyor

Hp g62 b10st 5400 ekran kartı 75 dereceye kadar cıkıyor

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar merhaba hp g62 5400 ekran kartı laptopum var speccy programı ile bakıyorum ısınma 75 cıkıp kapanıyor sistemde hiç birsey calısmıyor iken program 3848 arasında ısı degeri gösteriyor cihazi acık kullanıyorum bu şekilde bu sıcaklık ama elimi fanın cıkısına koydugumda hiçte sıcak hava uflemiyor ılık üflüyor

bu da sundan sonra olmaya başladı sogutucum zarar görmüştü komple demiriyle birlikte yenisinin sipariişini verdim onu taktım bir güzel mecunlayıp ne oldu ise ondan sonra oldu eskiden laptop deli gibi ısınırdı kasası şimdi ise tık yok face üzüerindeki oyunlarda bile kapatıyor kendini cihaz Yeni taktıgım sogutucunun fanı cok kucuk idi yavaş dunuyordu eskisiyle degiştirdim şimdi eskiisi gibi cok hızlı donuyor ama fayda yok sorun sogutucu metalden mi kaynaklanıyor anlamadım bu arada işlemci sıcaklıgı da 50dereceleri bulabilyor extra sogutma kullarak interete girebiliyorum acaba ne yapmam gerek

858,496Konular
981,800Mesajlar
29,868Kullanıcılar
bethesdaSon üye
Üst Alt