Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

HP Pavilion tx1000 işlemci değiştirme

HP Pavilion tx1000 işlemci değiştirme

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar merhaba

HP nin Pavilion tx1000 modeline sahibim fakat ısınmasından şikayetçiyim ve işlemcisi amd bilindiği üzere amd işlemciler intele göre daha fazla ısınmakta bu nedenlede intel işlemci ile değiştirmek istiyorum fakat böyle bir imkanım var mı ? varsa da nasıl yapmalı ve yaparken nelere dikkat etmeliyim ?

şimdiden teşekkürler

Similar threads

Merhaba arkadaşlar, RAM artırmak istiyorum MarkaModel: HP Pavilion dv6500 Notebook PC İşetim Sistemi: Windows Vista Home Premium 32bit İşlemci: Intel Core 2 Duo T7300 2 GHz Ekran Kartı: 128 mb Bellek: 1 gb Everest programıyla bilgisayarımla ilgili bir araştırma yaptığımda (eğer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
İşlemci (CPU) Nedir? İşlemci anakartınızın üzerine yerleştirdiğiniz, bilgisayarınız yapı taşlarından birisidir. Bilgisayarınızda yaptığınız bütün işlemler burada işleniyor. Ve bunu anlık olarak yapıyor. Yani aslında çok hızlı bir veri işlemesinden bahsediyoruz. Aslında sadece bilgisayarlarda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
291
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
858,464Konular
981,124Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt