Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

HP pavillion dv6

HP pavillion dv6

Similar threads

Arkadaşlar uzun süredir beni sinir eden fn tuşunun fonksiyonunu değiştirmeyi buldumforumtrye de yazdıydım ama bana bu konuda aydınlatıcı cevab veren olmadıydı ben sizle paylaşayımda böyle sorunu olan arkadaşlar varsa yararlansın dedimbide benim pc hp dv6 modeli diğer modellerde aynımı bilmiyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Arkadaşlar uzun süredir beni sinir eden fn tuşunun fonksiyonunu değiştirmeyi buldumforumtrye de yazdıydım ama bana bu konuda aydınlatıcı cevab veren olmadıydı ben sizle paylaşayımda böyle sorunu olan arkadaşlar varsa yararlansın dedimbide benim pc hp dv6 modeli diğer modellerde aynımı bilmiyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
hp pavilion dv6 kullaniyorum fakat windows 7 den memnun değilim bu leptopa xp yükletsem nasil olur bilgi almak istiyorum oyun oynarken cok hata veriyor windows 7 ondan xp yükletmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
arkadalar merhaba dv6 1375et model hp marka leptop kullanıyorum windows 10 kurdum fakat weleress kuramadım ondan dolayı internete giremiyorum bu konuda yardımcı olacak arkadaş yazarsa sevinirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
858,496Konular
982,148Mesajlar
30,092Kullanıcılar
isacan6791Son üye
Üst Alt