Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

hrşeyi yanlış anlıyor bakmadıgım halde baktı diyor öldürdü beni

hrşeyi yanlış anlıyor bakmadıgım halde baktı diyor öldürdü beni
0
288

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
yaklaşık 3 takvim sevgilimle,yolda yuruyordum karşıdan iki kız geldi birini tanıyordum sağdaki tanıdıktı bende onu gordukten sonra soldakine baktım ben soldakine bakarken meğer sağdakide bana bakıyordu sevgilim zannetti ikimizde birbiriniz gozlerine bakıyoruz vay aman kıyametler koptu hiç boyle gormemiştim sevgilimi bundan böyle beni sevmiyor butun bağları kopardı daha oncede birazcık söz yemiştim diğer kızlara bakıyorum diye lakin ben keendimi biliyorum ben ondan başkasına bakmıyorum gözum ondan başkasını gormez onu cok seviyorum üzülerek yok oluyorum bana beni nasıl adatırsın beni sevmiyorsun guvemiyorum sana hiç diyor ne yapmalıyım hiç bilmiyorum hiç onu boyle gormemiştim bide normalde biribirimize oluyoruz evlemeyi düşünüyordum karakteri fazla zinde bir kız ne yaptım sa iananıdıra mıyorum gerçeğin ta kendisini soyluyorum inanmıyor nuh diyor peyagember demiyor bana yardım edin lütfenlütfen

858,512Konular
980,978Mesajlar
30,802Kullanıcılar
madfoalSon üye
Üst Alt