Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

HSBC, KHK'lı müşterilerine ne yapıyor?

HSBC, KHK'lı müşterilerine ne yapıyor?
0
35

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95
Davalar%2Dartiyor%2DHSBC%2Dhizla%2DTurkiye%2Dde%2Dkuculuyor%2D185619%2Ejpg

Feminist müellif Ayşe Düzkan, cezaevinden çıktıktan sonra HSBC bankasının hesabını bloke ettiğini duyurdu.

KHK ile ihraç edilen kamu görevlilerin başına gelen olayı kendisinin de yaşadığını tabir eden Ayşe Düzkan, toplumsal medya hesabından açıklamada bulundu.

Ayşe Düzkan, “benzer bişey benim de başıma geldi, @HSBC_TR mahpustan çıktıktan sonra benimle çalışmak istemediğini bildirdi. arayarak falan da değil. bir gün bankamatikten para çekemedim, bankayı aradım, hesaplarımı bloke ettiklerini öğrendim. şubeden paramı aldım, kartlarım iptal edildi” diye yazdı. 

İşte o bildiri:

Daha evvel ise KHK ile ihraç edilen hekim özel bir bankadan hesap açtırmak istedi. Lakin banka, KHK’li diye hesap açtırmadı. Bunun üzerine bankaya dilekçe yazan doktora, tekrar ‘ret’ cevabı geldi. Hekim pes etmeyerek bu kere de Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Şurası Hakem Heyeti’ne müracaatta bulundu. Fakat Hakem Heyeti de ret karşılığı verdi. Duvar’dan Hacı Bişkin’in haberine nazaran; hekim, bankaya reaksiyonunu, “Bir bankanın kaçırmayacağı müşteri portföyüne uyan bir şahısım. Ancak KHK’lıyım, özürlüyüm” diye lisana getirdi.

ssdchgsvdchvsdc.jpg

SON GÜNLERDE ARTTI…

Geçen günlerde bir sigorta şirketinin de KHK’li bir bireye kasko kaza bedeli ödemediği ortaya çıktı. Sigorta şirketi münasebet olarak, poliçe sahibinin KHK’li olmasını gösterdi.

Yeniden KHK’li öğretmen Suzan Uzpak’a havaleyle gelen parası ‘Yasaklı TC uyarısı’ münasebet gösterilerek verilmedi. Bankadaki misyonlu Uzpak’a “KHK’lilere ödeme yapılamıyor” dedi.

Son günlerde KHK’lilere yapılan bu uygulamalara da çok sayıda insan hakları savunucusu ve milletvekili reaksiyon göstermişti.

858,475Konular
981,251Mesajlar
29,551Kullanıcılar
Üst Alt