Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

htc hd2 fiyat,htc hd2 ozellikleri

htc hd2 fiyat,htc hd2 ozellikleri
0
130

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
htc hd2 ozellikleri

HTC HD2 Değerlendirme: XXL ekranıyla en iyi Windows işletim sistemli alternatif

HTC HD2 Fiyat: 840$ + KDV

HTC HD2 Ozellikler: 4,3 inc dokunmatik ekran, 5 megapiksel kamera, HSPA, WLAN, GPS, muzikcalar, Radyo, arttırılabilir hafıza (microSD), Bluetooth, USB, 4 band GSM, Windows Mobile 65 işletim sistemi

imageshtchd2fiyathtchd2ozellikleri5ad36bacc5a58

Similar threads

htc hd2 özellikleri HTC HD2 Değerleme: XXL ekranıyla en iyi Windows işletim sistemli alternatif HTC HD2 Fiyat: 840$ + KDV HTC HD2 Özellikler: 4,3 inç dokunmatik ekran, 5 megapiksel kamera, HSPA, WLAN, GPS, müzikçalar, Radyo, arttırılabilir hafıza (microSD), Bluetooth, USB, 4 band GSM...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Turkcell htc kampanyası Turkcell'den cok guzel bir kampanya HTC'nin HD2 ve Touch2 modelleri, kontratlı ve kontratsız seceneceklerle Turkcell'de Windows Mobile 65 işletim sistemi ve HTC'nin bu sistemin uzerinde gecirdiği şık Sensearayuzle calışan HD2 ve Touch2 modelleri bir kampanya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
htc wildfire ozellikleri HTC Wildfire Değerlendirme: HTC Desire'ın daha uygun fiyatlı alternatifi HTC Wildfire Fiyat: 355$ (Yurtdışı satış fiyatı) HTC Wildfire Ozellikler: 3,2 inc dokunmatik ekran, WLAN, HSPA, 5 megapiksel kamera, AGPS alıcı, Media Player, arttırılabilir hafıza...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
htc desire ozellikleri Htc desire Her konuda başarılı Android modeli htc desire Fiyat: 510$ (Yurtdışı satış fiyatı) htc desire Ozellikler: Dokunmatik ekran (3,7 inc), WLAN, HSPA, AGPS alıcı, 5 megapiksel kamera, 1 GHz işlemci, MP3 oynatıcı, arttırılabilir hafıza (microSD), Bluetooth 20...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Turkcell htc kampanyası Turkcell'den fazla hoş bir kampanya HTC'nin HD2 ve Touch2 modelleri, kontratlı ve kontratsız seçeneceklerle Turkcell'de Windows Mobile 65 işletim sistemi ve HTC'nin bu sistemin üzerinde geçirdiği şık Sensearayüzle çalışan HD2 ve Touch2 modelleri bir kampanya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
858,476Konular
981,262Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt