Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

https://www.tod.tv/en yalnız şifre degiştirmeyelim

https://www.tod.tv/en yalnız şifre degiştirmeyelim
7
545

akdas

Yönetici
Kurucu
Super Mod
Modaratör
FD Üye
Premium Üye
Co Admin
Etkileşim
36,570
F-D Coin
1,595

Similar threads

Nasıl Kuvvetli Şifre Oluşturulur? İnternette enerjik parola nasıl oluşturulur? Kuvvetli parola oluşturmanın birincil şartı kullanıcı hesabınız nerede olursa olsun, bu şifrelerinizi olabildiğince uzun tutmaktır Mesela; yalnızca 3 4 harf ya da rakamın kullanılmasıyla oluşturulan şifrelerin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Akıllı telefonlarımızda birçok sosyal medya uygulamasına sahip olabiliyoruz. Hâliyle hepsinin güvenliğini sağlamak için farklı farklı şifreler belirlememiz gerekebiliyor. Güvenliği elden bırakmamak için de bazı kişiler, kolay şifrelerden ziyade karışık ve uzun şifreler koyabiliyorlar. Bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
310
Günümüzde kullanılan en popüler sosyal medya platformlarından birisi şüphesiz Instagram’dır. Dünyanın dört bir yanından kullanıcıya sahip olan bu uygulama, pek çok içerik üreticisine de sahiptir. Bu kadar popüler bir uygulama olması, birçok soruyu da beraberinde getirir. Bu sorulardan birisi de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
246
Msn şifremi Unuttum Nasıl Sıfırlarım Hotmail Şifremi Unuttum, Nasıl Sıfırlanır Msn şifremi Unuttum Nasıl Sıfırlarım Hotmail Sifre Sifirlama Hotmail şifrenizi yani msn şifrenizi unuttunuz ve şifrenizi sıfırlamak istiyorsunuz Peki nasıl yapacaksınız; işte size yapmanız gerekenler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Spotify hesap şifreleri ile ilgili kullanıcılara e-posta yolladı. Spotify kullanıcıları aldıkları e-posta ile hesaplarında şüpheli bir etkinlik olduğunu öğrendi. Spotify şifre sıfırlama haberleriyle gündeme geldi. Çevrimiçi müzik yayın platformu Spotify bazı kullanıcılarının şifrelerini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
858,496Konular
981,669Mesajlar
29,749Kullanıcılar
lekesizSon üye
Üst Alt