Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Huawei FreeBuds Lipstick Ön İnceleme

Huawei FreeBuds Lipstick Ön İnceleme
0
70

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71
huawei-freebuds-lipstick-quality-of-material.jpg

Huawei’nin popüler kulaklık serisinin bu özel sürümü, şık tasarımı, Freebuds 4 ile bildiğimiz ses kalitesiyle birleştiriyor.

FreeBuds Lipstick parlak bir yüzeye sahip yüksek kaliteli paslanmaz çelikten yapılmış ruj benzeri bir kasaya sahip. Kasanın içinde canlı kırmızı renkte zarif, ultra hafif kulak içi kulaklıklar bulunuyor.

Tüm Android ve iOS akıllı telefonlar ile uyumlu FreeBuds Lipstick, cihazlar arasında sorunsuz geçiş için ikili bağlantıyı destekliyor.

Kulaklığın sağlayacağı batarya ömrü ise şu şekilde:

Tek şarj ile müzik dinleme : 4 saat (ANC kapalı)

Tek şarj ile müzik dinleme : 2.5 saat (ANC açık)

Şarj kutusu ile müzik dinleme: 24 hours (ANC kapalı)

Şarj kutusu ile müzik dinleme: 20 hours (ANC açık)

Similar threads

HUAWEI FreeBuds Lipstick, HUAWEI’nin Paris Estetik Araştırma Merkezi’nde global lüks, moda, otomotiv, dijital ve marka stratejisi endüstrilerinden bir grup çok uluslu tasarımcının izlerini taşıyor.  HUAWEI FreeBuds Lipstick, tasarım süreçlerinde asalet ve lüksü yorumlarken, muhteşem paslanmaz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Huawei’nin TWS kategorisinde pek çok farklı kulaklı modeli olsa da FreeBuds Pro’nun yeri her vakit çok öbür olmuştur. Birinci modeliyle hem gürültü engelleme hem de ses kalitesinde yüksek performans sağlamayı  başaran FreeBuds Pro, yeni Huawei FreeBuds Pro 2 ile birlikte çıtayı adım daha öteye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
Huawei’nin TWS kulakiçi kulaklık serisine eklenen bu yeni eser, dünyanın birinci Uyarlanabilir Kulak Eşleştirme (Adaptive Ear Matching) etkin gürültü tedbire (ANC) teknolojisine sahip. ANC teknolojisi, konforu, yüksek çözünürlüklü ses kalitesi ve akıllı ses kontağı ile HUAWEI FreeBuds 4, sadece...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Ben Freebuds 3i modelini uzun mühlet kullandım. Aslında ofise inceleme için gelen Freebuds 3 üzere kulaklıklar olsa da, uzun müddet tercihim 3i’den yana oldu. Zira fiyatına oranla sunduğu gürültü engelleme performansı ve ses kalitesi hakikaten de hoşuma gitmişti. Gürültü engelleme şayet benim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Giyilebilir aygıtlar, Huawei’nin büyümeye ve güçlü pozisyonunu daha da geliştirmeye devam ettiği bir alan. Üstün özellikleri ve münasebetiyle testlerdeki yüksek puanları ile en yeni Huawei FreeBuds 4i bunun bir diğer delili. Yüksek kapasiteli pil, rafine tasarım ve gelişmiş ANC sistemi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
858,506Konular
983,015Mesajlar
33,105Kullanıcılar
2955SamsunSon üye
Üst Alt