Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Huawei P40 fabrikada görüntülendi

0
29

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90
huawei-p40-uretim-hattinda-goruntulendi-1.jpg

Samsung Galaxy S11 ve Xiaomi Mi 10 gibi amiral gemilerinin yanı sıra tanıtılması merakla beklenilen bir diğer telefon, Huawei P40. Teknoloji devinin yeni amiral gemisi üretim hattında görüntülendi ve kamera modülü ortaya çıktı.

Weibo’da paylaşılan görseli incelediğimizde cihazın arka tarafında üç kamera olduğunu görüyoruz. Dairesel kesimlerin her biri bir kamerayı temsil ederken, çift LED flaş ve lazer sensörler için yapılan kesimlerde açıkça görülebiliyor.

Fotoğrafın P40 Pro’ya değil, P40’a ait olduğu açıkça belirtiliyor. Bunun nedeni ise P40 Pro modelinin geniş açılı ana, ultra geniş açılı, telefoto, periskop kamera ve 3D ToF sensörü olmak üzere toplam beş arka kameradan oluşması bekleniyor.
xhuawei-p40-uretim-hattinda-goruntulendi.jpg.pagespeed.ic.DhOIcsBEQI.jpg
Periskop kameralarının çoğu dikdörtgen şeklinde ve fotoğrafta dikdörtgen şeklinde bir kesik bulunmuyor. P40 Pro’nun dört tarafı kavisli 6.7 inç büyüklüğünde ekrana sahip olması beklenirken, cihazlar 7 nm fabrikasyon süreci ile üretilen Kirin 990 işlemciden güç alacak. Huawei P40 serisinin 128 GB / 256 GB depolama seçeneklerinin yanı sıra 8 GB ve 12 GB RAM ile gelmesi bekleniyor.
xhuawei-p40-uretim-hattinda-goruntulendi-2.jpg.pagespeed.ic.8L1Wi32z_C.jpg
Kirin 990 5G işlemciden güç alan P40 ise daha küçük düz bir ekrana sahip olacak. 6 GB / 8 GB RAM seçenekleri ile gelen telefonun 128 GB depolamaya sahip olması bekleniyor. Her iki telefonda Mart ayında tanıtılacak.

Android 10 işletim sistemi ve EMUI 10 arayüzü ile gelen telefonlar, Mate 30 ile benzer şekilde Google uygulamalarından yoksun olacak. Bu nedenle cihazlarda GMS’nin yerini HMS yani Huawei Mobil Servisleri alacak.

858,498Konular
982,054Mesajlar
30,041Kullanıcılar
feneraySon üye
Üst Alt