Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Huawei, Yıl Sonuna Kadar 225 Milyon Cihaz İhraç Edecek

Huawei, Yıl Sonuna Kadar 225 Milyon Cihaz İhraç Edecek
0
116

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68
huawei-yil-sonuna-kadar-hongmengos-isletim-sistemli-225-milyon-cihaz-ihrac-edebilecegini-iddia-etti-1560426190.jpg

ABD’nin Huawei’yi kara listeye almasının akabinde birçok şirket Çinli teknoloji deviyle kontağını kesti. Huawei’yle kontağını kesen isimlerin arasında Google da bulunuyordu. Bu da Huawei ve Honor cihazlarının Android ve güncellemelere olan erişiminin sona ermesi mealine geliyordu.

Tüm bu yasaklar ve kısıtlamalara karşın Huawei sürat kesmedi ve HongMengOS isimli işletim sistemini geliştirmeye başladı. Edindiğimiz son haberlere nazaran de şirketin kendi işletim sistemi yüklü olan cihazları Ekim itibarıyla piyasaya sürecek.

81762c485347d669ea3c9863000fce780d7327c3.jpeg

News.mydrivers’a nazaran Huawei’nin işletim sistemi bu yıl içerisinde ihraç edilecek 225 milyon cihazın içerisinde bulunacak.

Huawei birinci aşamalarda bütçe dostu telefonlarda kendi işletim sistemini kullanacak. Gayrı bir deyişle bütçe dostu telefonlara yönelecek. Bunun sebebi olarak da HongMeng’in yüksek gereksinimli kullanıcıların muhtaçlıklarını karşılayabilecek bir mobil pratik ekosistemine sahip olmak için biraz devrana muhtaçlık duyması.

Rosenblatt Securities isimli bir şirketten gelen habere nazaran Huawei, HongMengOS yüklü 1 milyon cihazını ihraç etmeyi başardı. Tekrar tıpkı şirketin söylediğine nazaran işletim sistemi tüm Android pratikleriyle koordinasyonlu bir formda çalışabiliyor ve artırılmış güvenlik fonksiyonlarıyla ferdî olguları müdafaayı amaçlıyor.

858,496Konular
981,827Mesajlar
29,874Kullanıcılar
rdmuSon üye
Üst Alt