Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Huawei’den HarmonyOS için kabuk değiştirme hamlesi

Huawei’den HarmonyOS için kabuk değiştirme hamlesi
0
51

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70
Huawei-HarmonyOS-logo-00.jpg

Huawei’in geliştirdiği yeni işletim sistemi olan HarmonyOS için pek çok gelişme yaşanıyor. Yakın zaman önce neredeyse bütün Huawei imzalı cihazlarda bu işletim sistemine geçileyeceğini aktaran Çin merkezli şirket, yine karşımıza bir gelişme ile çıkıyor. Huawei HarmonyOS için logo değiştiriyor. Huawei HarmonyOS logo için iki farklı versiyon düşünüyor. Birisi küresel versiyonu için bir diğeri ise Çin’deki versiyon için işte yeni logoların görünümü:

Huawei HarmonyOS logo değişiyor: İki versiyon var

Çin merkezli şirketlerde gördüğümüz gibi pek çok detay küresel ve Çin için lokal olarak iki farklı versiyon ile çıkıyor. Bunlardan birisi olan Huawei’in işletim sistemi olan HarmonyOS iki farklı versiyonda logoya sahip olacak. Kabuk değiştirmek isteyen Çin merkezli teknoloji, yeni sürüm öncesi hamlesini yapıyor.

HarmonyOS 2.0 sürümüne yakında geçiş yapacak bunun yanında yeni logosu da gözüktü. Yeni sürümü için hazırlanan logonun ortaya çıkmasıyla, Huawei işletim sistemi için yeni bir görünüm kazandırıyor.
Huawei-HarmonyOS-logo-01.jpg
Yukarıda da gördüğünüz gibi, sol taraftaki logo küresel versiyon, sağ taraftaki ise Çin’deki versiyonu. Oldukça minimal olan logolar, bu şekilde dikkat çekecek gibi duruyor.

858,497Konular
982,116Mesajlar
30,077Kullanıcılar
profesor1881Son üye
Üst Alt