Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Huawei'den şaşırtan telefon üretim süresi!

Huawei'den şaşırtan telefon üretim süresi!
0
124

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68
huawe-M4Jz_cover.jpg

1-ECVy.jpg
Huawei, Songshan Lake’deki yerleşkesinin kapılarını basın mensuplarına açtı.

Çin'in Shenzhen kentindeki 8,2 kilometrekarelik kampüsünde mahal alan üretim tesisinde Huawei, 28,5 saniyede bir akıllı telefon üretimi gerçekleştiriyor.

2-gtQj.jpg
Üretim tesislerinin yanı sıra gereç laboratuvarlarında yapılan testlerde, cihaz tartılarının azaltılması, paslanmaya karşı korunma, iletkenlik ve dayanıklılık testi üzere çalışmalar yürütülüyor.

3-5ben.jpg
Monaco'nun yaklaşık 4 katı büyüklüğündeki yerleşke farklı departmanlara mesken sahipliği yapıyor.

4-hrcH.jpg
Şimdi iki kısmı tamamlanan yerleşke 4 ana ortamdan oluşuyor. Yerküre umumunda 18 binden çokça çalışanı olan Huawei'nin 2018 yılında açtığı kelam konusu kampüste yaklaşık 10 bin kişi çalışıyor.