Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Huawei'nin P50 İçin Yayınladığı Tüm Tanıtım Videoları

Huawei'nin P50 İçin Yayınladığı Tüm Tanıtım Videoları
0
41

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
huawei-nin-ove-ove-bitiremedigi-yeni-amiral-gemisi-p50-icin-yayinladigi-tum-tanitim-videolari-1627631859.jpg

Çinli teknoloji şirketi Huawei, dün gerçekleştirdiği bir etkinlikte HarmonyOS'la çalışan ilk amiral gemisi telefonları P50 ve P50 Pro'nun yanı sıra, en yeni akıllı saatlerini duyurdu. Bu etkinliğin en dikkat çeken yanı, hiç şüphesiz P50 ailesinin sahip olduğu özelliklerdi. Zira şirket, tarihinde ilk kez bir amiral gemisi ailesinde Android'den farklı bir işletim sistemi kullanıyordu. Hal böyle olunca da Huawei, P50 ailesini öve öve bitiremedi.

Huawei'nin lansman etkinliği, çevrimiçi ortamda gerçekleştirildi. Haliyle Huawei, yeni akıllı telefonları için farklı farklı klipler hazırladı. Ancak bu klipler, abartı seviyesinde fazlaydı. Çünkü şirket, zaten 8 dakikalık tanıtım klibinin yanı sıra, 5 tane de tanıtım videosu oluşturmuştu. Biz de sizler için, o klipleri derledik. Dilerseniz hemen, Huawei'nin P50 ailesi için yayınladığı kliplere bakalım.

Huawei'nin P50 ailesi için yayınladığı tanıtım ve kutu açma videoları

Similar threads

Donald Trump'ın yönettiği dönemlerde uygulanan ambargolar nedeniyle akıllı telefon pazarından silinmeye yüz tutan Çinli teknoloji şirketi Huawei, HarmonyOS'la çalışan ilk akıllı telefonları P50 ve P50 Pro'yu resmen duyurdu. Şirketin P isimli amiral gemisi serisine eklediği yeni telefonlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Huawei'nin uzun müddettir beklenen yeni akıllı telefon serisi P50 nihayet duyuruldu. P50 isimleriyle tanıtılan yeni telefon modelleri, Huawei'nin yeni işletim sistemi HarmonyOS ile birlikte tanıtıldı. Gerek donanımı, gerekse de tasarımı ile son periyotların en çok beklenen telefon serisi olan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Akıllı telefon sektörünün önemli sızıntı kaynaklarından bir tanesi olan "Ice Universe", Çinli teknoloji devi Huawei ile ilgili bir paylaşım yaptı. Bu paylaşımda şirketin P50 serisine ait olduğu düşünülen bir tanıtım afişi paylaşan sızıntı kaynağı, yaptığı bu paylaşımla telefonun çıkış tarihini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Huawei'nin uzun müddettir beklenen yeni akıllı telefon serisi P50 serisi nihayet duyuruldu. P50 isimleriyle duyurlan yeni telefon modelleri, Huawei'nin yeni işletim sistemi HarmonyOS ile birlikte önümüzdeki bahar aylarında bizimle birlikte olacak. Gerek donanımı, gerekse de tasarımı ile son...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Huawei'nin ABD yasakları sonrası işlemci üretemeyecek konuma düşmesi telefon bölümünü derinden etkilemişti. Bu yasaklardan ötürü Huawei Mate 40 ile tanıtılan Kirin 9000 serisi yonga setleri, bu yılda da Huawei'nin amiral gemisi modellerine güç verecek. Yani Huawei yeni yonga seti üretemeyecek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
858,509Konular
982,853Mesajlar
30,646Kullanıcılar
TAROTSon üye
Üst Alt