Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hülya Avşar 40 yaşına girdi ve yakında evlenecek

Hülya Avşar 40 yaşına girdi ve yakında evlenecek
0
59

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Hülya Avşar 40 yaşına girdi ve yakında evlenecek hülya avşar Eee zamanın önünde kim durmuş oysa sen durasın Hülya Avşar'ım Geçiyor işte zaman her geçen gün diğerinin kopyası ve geçen zamanın önünde durmanın yok imkanı Başını yastığa koyduğunda akşam açtığında gözlerini sabah Süre artık 30 undan sonra çabuk geçiyorhulyaavsar40yasinagirdiveyakindaevlenecek5c4e21e73a439alt 1548624355 1548624355 hulyaavsar40yasinagirdiveyakindaevlenecek5c4e21e7698aehulyaavsar40yasinagirdiveyakindaevlenecek5c4e21e7698ae http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberyyyy%281%29&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg SADETTİN SARAN'LA İLİŞKİSİ SÜREN HÜLYA AVŞAR, IZDIVAÇ İÇİN UMUTLU KONUŞTU VE 'KISMETSE OLUR' DEDİ 2008 YILINDA ÖZEL HAYATIYLA İLGİLENDİĞİNİ VURGULAYAN AVŞAR, YENİ YILDA 'EYVAH 40 YAŞINDAYIM' İSİMLİ BİR KOMEDİ FİLMİNDE OYNAYACAĞINI DA AÇIKLADI 'Eyvah 40 yaşındayım' * Hülya Avşar, program yaptığı Türkmax'in Cuma günkü yeni yıl çekimlerinde Enbe Orkestrası ile 4 şarkı söyledi * Çekim sonrası röportaj veren Avşar, 'Eyvah 40 Yaşındayım' adlı filminden özel hayatına kadar çoğu konuda konuştu Erken emekli olmadım Hülya Avşar, 'Uzun zamandır niye albüm yapmıyorsunuz?' sorusuna, 'Bu şartlarda albüm yapmak istemiyorum Çünkü istediğin değin iyi bir albüm yap, satamıyorsun' yanıtını verdi Sanat camiasının 'Erken emekli oldu' yorumlarını yaptığı meşhur sanatçı, bu eleştirileri şöyle yanıtladı: 'Son zamanlarda fazla keyif aldığım konserler olmuyordu Bayi toplantılarına da gitmekten keyif almadığım için sahneyi bıraktım Televizyon programı fazla zamanımı alıyor Hemen sinema çalışmaları var Keza kitap hazırlığı içerisindeyim Sahneyi bırakmayı emeklilik olarak görmüyorum' 'Özel hayatım yoğundu' 2008 yılının kendi açısından çok sakin ve güzel geçtiğini dile getiren Avşar Kızı, 'Bu yıl daha çok özel hayatımla ilgilendim' dedi yılında bir sinema filmiyle sevenleriyle buluşmaya hazırlanan Hülya Avşar, şunları söyledi: 'NisanMayıs gibi sinema filmine başlıyorum Yeni çekeceğim filmin ismi 'Eyvah 40 Yaşındayım' Filmin hikayesi çok gırgır Filmde 40 yaşına gelmiş olan bir kadının yaşadığı ruhsal komediyi, çevresiyle ilişkisini ve içten yolu bulmasını anlatacağım' 'AROG'u izlemedim, Recep İvedik çok başarılı' Son zamanlarda birbiri ardına vizyona giren Türk filmleriyle ilgili konuşan Hülya Avşar, 'Türk filmleriyle kibir duyuyorum 1 2 senedir başarılı filmler yapıldı AROG'u seyretmedim lakin Recep İvedik ve diğer filmler fazla hoş Bu filmler bir uçtan bir uca kendimize güvenimizin geldiğini düşünüyorum ve bu da çok keyif verici bir olay' dedi 'Bir filmle oyuncu olunmaz' 'Yeni oyunculardan kimi beğeniyorsunuz?' sorusu üzerine bir ad vermekten kaçınan Hülya Avşar, genç meslektaşlarına uyarıda bulundu: 'Bir filmde oynamakla 'Ben oyuncu oldum' havasına girmemeliler Benim şu lahza sinemada oyuncu olan biri aklıma gelmiyor Birkaç çeşit oyun sergileyecekler ki ben de göreceğim ve o zaman iyi oyuncu diyeceğim Ben dizilerde oynanan tek alıcı oyunculuğu fazla başarılı bulmuyorum Onu cümbür cemaat yapar diye düşünüyorum' 'Hâlâ jön olacak biri yok!' 'Türkiye'de jön yok' açıklamalarıyla tepki çeken Avşar Kızı, bu sözünün arkasından durdu ve ekledi: 'Benim için jönün belirtilmiş bir yaşı geçmesi gerekiyor bu nedenle benim için hâlâ genç oyuncular arasında jön değil Bizim jenerasyonun jönü var Kadir İnanır, Tarık Akan bu isimlerden ilk aklıma gelenler Benimle birlikte aynı filmde rol alacak oyuncu derhal jön olmaz O filmde benimle rol bölge yalnızca oyuncu olur' 'Serdar çok haklı' Hülya Avşar, Serdar Ortaç'ın 'Klipler pahalı olduğu için bir daha klip çekmeyeceğim' sözleri için şu yorumu yaptı: 'Görsellikle birleşince kliplerin albüm satışına faydası oluyor Fakat Serdar'a da yargı veriyorum Türkiye'de her şeyin maliyeti yüksek Hiçbir Avrupa ülkesinde bu fiyatlarla çalışıldığını zannetmiyorum, çalışılmadığını da duyuyorum' id Ufukta evlilik var! Hülya Avşar, yeni yıl için ise şu mesajları verdi: 'Adı gibi her şey yeni olur, her şey güzel olur umarım İnşallah bütün dünyada barışma olur Geçtiğimiz seneler ülkemiz ve dünya için fazla acı geçti İnşallah bu yeni yıl refah ve uzlaştırma getirir Herkese sağlık durumu ve sıhhat diliyorum Ben iyi günlerin bizi beklediğine inanıyorum' bu arada Hülya Avşar, 'Yeni yılda izaç var mı?' sorusu karşısında ise önce bir süre durakladı gerisinde 'Kısmetse olur' yanıtını verdi Takvim  

858,499Konular
982,575Mesajlar
30,330Kullanıcılar
KristonSon üye
Üst Alt