Hülya Avşar ''Ay Bu Başıma Gelenler'' Şarkısı Sözleri hülya avşar 2011 yeni albümü ay bu başıma gelenler şarkısı sözleri nedir ile ilgili bilgiler burada melekler Hülya Avşar'ın söylediği ''Ay Bu Başıma Gelenler '' şarkısı herkesin dilinde meleklerhulyaavsaraybubasimagelenlersarkisisozleri5c57b7a773d27alt Sebebi de Erol Köse'nin ''Elimde Hülya'nın Kaseti Var! '' çıkışıyla herkesin şaşkınlığa uğradığı ve çıka çıka Hülya Avşar'ın bu şarkıyı seslendirdiği çıplak sesinin bulunduğu kasehulyaavsaraybubasimagelenlersarkisisozleri5c57b7a773d27alt 1549252514 1549252514 hulyaavsaraybubasimagelenlersarkisisozleri5c57b7a7cdc44hulyaavsaraybubasimagelenlersarkisisozleri5c57b7a7cdc44hulyaavsaraybubasimagelenlersarkisisozleri5c57b7a7cdc44 Merak edenler için işte ''Ay Bu Başıma Gelenler'' Yağmurdan kaçarken doluya tutuldum Hiç aşk olmam derken bir çapkına vuruldum Neler çekitm ah neler uyumayan defalarca geceler Dünyanın kanunubu mutlu olmaz sevenler ay ay aya ay ay bu başıma gelenler deli sananıyor görenler ay ay aya ay ay bu başıma gelenler deli sananıyor görenler Yağmurdan kaçarken doluya tutuldum Hiç aşk olmam derken bir çapkına vuruldum Neler çekitm ah neler uyumayan her zaman geceler Dünyanın kanunubu mutlu olmaz sevenler ay ay aya ay ay bu başıma gelenler çılgın sananıyor görenler ay ay avuç içi ay ay bu başıma gelenler deli sananıyor görenler