Hülya avşar, fazla kızdığı tmsf'den umulmadık bir eğlence aldı HÜLYA AVŞAR, ÇOK KIZDIĞI TMSF'DEN BEKLENMEDIK BİR ZIYAFET ALDI KEZA DE NE DAVET AVŞAR KIZI UÇUYOR RESMI OLARAK Hülya Avşar'ın 'Hülya'sı kapatılmıştı biliyorsunuz TMSF'nin aldığı bu karara çok kızmıştı Avşar kızı Lakin umulmadık haber, her şeye bitmiş başlangıcı oldu Hülya Avşar, aldığı güzel haberi, kardeşi Helin Avşar'ın sitesinde okurlarıyla paylaştı: 'TMSF artık ortağım Bundan daha sonra ona gelecek her sözde beni karşılarında bulurlar TMSF süper, TMSF en iyi, iyi ancak de var, yaşa sen TMSF! TMSF kimsenin hakkını yemez, TMSF topladığı paraları devletin huzuru, medeniyeti için harcar TMSF TMSF TMSF ay ay ay! Kendi yazdıklarım bana bile geldi Düşündüm de birgün TMSF benim gözümde böyle olabilir mi? Fakat işte büyük konuşmamak lazımmış TMSF’de olduğundan sekiz yıllık dergim HÜLYA’yı çıkarmama kararı almıştım Kendimi fena hissettiğim ve bu duruma alışmaya çalıştığım süre içindeyken TMSF’den bir haber geldi ama dergiye devam etmek istiyorlarmış Ya vicdanları el vermedi veya başka niyetleri var Lakin ne olursa olsun HÜLYA devam edecek Mutlu oldum Şimdi bitmiş doğmuş bir dergi gibi devam edecek TMSF’nin beni sevindireceği aklıma en son gelecek şeydi Kısacası HÜLYA’ya devam…'