Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hülya Avşar 'Hayvan keserek bayram yapan bir dini aklım almıyor' dedi

Hülya Avşar 'Hayvan keserek bayram yapan bir dini aklım almıyor' dedi
0
41

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Hülya Avşar 'Hayvan keserek bayram yapan bir dini aklım almıyor' dedi 'Hayvan keserek bayram yapan bir dini aklım almıyor' Hülya Avşar, kardeşi Helin Avşar'ın sahibi olduğu sitede kaleme aldığı 'hayvan keserek bayram yapan bir dini aklım almıyor' başlıklı bir köşe yazısı kaleme aldı Avşar, 'Son zamanlarda Türkiye'de bana tarafından alttan hiç kimsenin tahmin etmediği, Müslümanlığa bambaşka bakan bir jenerasyon geliyor' dediği yazısında, kavga yaratacak görüşlere yer verdi Meşhur oyuncu, 'Benim fikrimi sorarsanız; İslami değerlerimizi çoktan korumaya başlarız Ana tehditkar pozisyonlar yolda geliyor Size en küçük örnek veriyorum; fazla sevgili bir ahbabımın 9 yaşındaki torunu, babaannesine şöyle bir soru sormuş, 'Hayvan keserek bayram yapan bir dini aklım almıyor!' İşte bu soru bana da şok!!! Akılcı gelen bu soru alttan nasıl bir nesil geldiğini size de ayrım ettiriyor mu? Ola Ki de beni etkileme sebebi, benim de son yıllarda kurban kesmek yerine daha uğurlu olacak bir şeyler yapmayı seçim ediyor olmamdır' dedi  

858,506Konular
982,998Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt