Geçtiğimiz gün Belgrad Ormanı'nda yürüyüş yaparken görüntülenen Hülya Avşar, son olarak rol aldığı dizinin erken final yapmasının akabinde "Çok anlamsız şeyler yaşadık. Bir tecrübe dedim, burnumdan getirdiler” açıklamasında bulundu.
Magazin dünyasının sevilen isimlerinden Hülya Avşar, evvelki gün Belgrad Ormanı'nda spor usulüyle objektiflere yansıdı. Sakin bir yürüyüş yapmak için Belgrad Ormanını tercih eden Avşar, hayranları tarafından büyük ilgi gördü. Sevenleriyle bol bol fotoğraf çektiren ünlü oyuncu, kalabalık bir kümenin seslendirdiği "Mavi Mavi Masmavi" müziğine eşlik etmeyi ihmal etmedi.
"SAÇMA SAPAN BİR HAL ALDI!"
Rol aldığı son dizinin ekranlara erken veda etmesiyle "dizi düşünmüyorum" diyen ünlü isim, "Çok anlamsız şeyler yaşadık. Çok güzel giden bir dizi üretimci ve televizyon ortasındaki uyuşmazlıklardan ötürü saçma sapan bir hal aldı. Yeterlice dersimi aldım. Ardında durulması gereken şeylerin durulmadığının farkına varınca yok. Bir tecrübe dedim, burnumdan getirdiler" formunda konuştu.
Dijital işlere daha sıcak olduğunu söz eden 58 yaşındaki oyuncu "Benim koşullarıma uyuyor, çalışma kurallarıma uyuyor. Uygar yani açıkçası. Reyting badiresi yaşamıyorsun, natürel ki onun da bir izlenme durumu kelam konusu fakat yeniden çok daha uygar televizyondan" dedi.