Hülya Avşar Sadettin Saran'dan neden ayrıldığını açıkladı! hülya avşar sadettin saran niçin ayrıldı sadettin saran hülya avşar niçin ayrıldı saadettin hülya avşar sadettin saran, ayrılığı, niçin ayrıldılar, yorumlama, ayrılığın nedeni Hülya Avşar, katıldığı bir programda Sadettin Saran'la olan ilişkisinin niçin bittiğini açıkladı ve dedi fakat Sadettin beni şutladıİşte o yorumlama Melek'ler! 1548657620 1548657620 hulyaavsarsadettinsarandannedenayrildiginiacikladi5c4ea3d8c58c1hulyaavsarsadettinsarandannedenayrildiginiacikladi5c4ea3d8c58c1 hulyaavsarsadettinsarandannedenayrildiginiacikladi5c4ea3d8c58c1 Kenan Erçetingöz'le 60 Dakika' programına katılan Hülya Avşar'dan Sadettin Saran ile olan ayrılığı hakkında ilginç bir izah etme yaptı: Bu sefer beni terk ettiler Bir şut Ne olduğun anlamadım Ast fakat müşterek bir şeyler oldu Ola Ki ben de o ortamı bilerek hazırlamış olabilirim En son şutu yiyen ben oldum Hadi yallah dediArtık evlenmeyi düşünmediğini de sözlerine ekleyen Avşar sözlerini şöyle sürdürdü: Evlenmeye ihtiyacım değil İnsan neden evlenir; bir aile edinmek, çocuk için Biz zaten büyük bir aileyiz Gerçekten kızımın babasına hissettiğim gibi o kadar hissedeceğim biri olursa evlenirim Aşık olurum, flört ederim lakin evlilik diğer bir şeyBenim hayatıma girecek olanın zaten vay haline Ben çok sosyal bir insanım Fazla koşturuyorum Yanımdakinin de bana ayak uydurması lüzumlu Böylece birini bulmak zorlama gibi geliyor bana