Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hülya Avşar Selma Ann Desmond bana kırgın değildi

Hülya Avşar Selma Ann Desmond bana kırgın değildi
0
67

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Hülya Avşar Selma Ann Desmond bana küs değildi hülya avşar selma ann desmond haberleri fotoları burada arkadaşlar Reklamcı Ali Taran'ın eşi olan ve Ali Taran Ayşe Özyılmazel evliliği ile gündemi meşgul eden, eski soyadıyla Selma Taran olupta, boşandıktan sonradan kızlık soyadı olan Selma Ann Desmond geçtiğimiz günlerde hayatını yitirdi Melek'lerim Hayatının son aylarında magazin gündemine kanser hastalığı ve acılarıyla gelen Selma Ann Desmond Hülya Avşar ile kırgınlıkları iddiasıylada gündemi meşgul etti Hülya Avşar Selma Ann Desmond bana dargın değildi dedi ve bu iddiaları yalandı Melek'lerim İşte o haber! 1548646146 1548646146 hulyaavsarselmaanndesmondbanakirgindegildi5c4e77071374ahulyaavsarselmaanndesmondbanakirgindegildi5c4e77071374a hulyaavsarselmaanndesmondbanakirgindegildi5c4e77071374a HÜLYA Avşar, geçtiğimiz gün Levent’teki evinde hayatını kaybeden Selma Ann Desmond’ın kendisine küs olduğu iddialarına cevap verdi “Yetenek Sizsinizde birlikte jüri üyeliği yaptıkları dönemde Ali Taran’la çok dostça olan ve onunla sıkça objektiflere takılan Hülya Avşar, bu durumun ünlü reklamcının o dönemki eşi Selma Ann Desmond’ı üzdüğü iddialarına yanıt verdi Desmond’ın cenaze törenine katıldıktan daha sonra bir iş toplantısı için İstinye Park’a geçen Avşar, “Rahmetli Selma Hanım, eşiyle arasının bozulmasının nedeni olarak sizi gösteriyordu Bu konuyu kendisiyle konuşmuş muydunuz? sorusu üzerine şunları söyledi: “Evet bu konuyu her zaman Selma ile konuştuk En son rahmetli olmadan bir hafta önce onun evindeydim Uzun uzun sohbet ettik Aramızda bir kırgınlık yoktu  

858,496Konular
982,225Mesajlar
30,141Kullanıcılar
HasantemelSon üye
Üst Alt