Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hülya Avşar 'Simit' açıklamasının arkasında!

Hülya Avşar 'Simit' açıklamasının arkasında!

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
63
hulya_avsar_simit_aciklamasinin_arkasinda_1642252554_8143.jpg

Geçtiğimiz günlerde Türkiye ekonomisi hakkında açıklama yapan Hülya Avşar, 'Gerekirse simit yeriz' sözleriyle gündem olmuştu. Avşar, sözlerinin arkasında olduğunu vurguladı.

Hülya Avşar, piyasalardaki hareketliliğe bağlı artan zam oranları hakkında geçtiğimiz günlerde verdiği röportajla gündem olmuştu. Günlerce sosyal medyada konuşlan Hülya Avşar, "Bu saatten sonra simit mi yiyeceğiz?’ falan diyorlar. Gerekirse yenecek ama bu günler de biraz kolay atlatılacak. Biraz bizim bu işi, insanlar olarak bireysel halletmemiz gerekir diye düşünüyorum" ifadelerini kullanmıştı.

b56w3_1642252538_649.jpg
hülya avşar tarabyada görüntülendi

Milliyet'in haberine göre; Tarabya'da spor yaparken görüntülenen Avşar, ayaküstü muhabirlerle sohbet etti. Ünlü şarkıcı sözleriyle ilgili "Şu anda konuşacak bir konu olsa seve seve, inanın yok. Ben bir şey bir kere söyledim mi, söyledim. Söylediğim her şeyin de arkasındayım. Her zaman da arkasında olacağım" açıklamasında bulundu. 

858,496Konular
981,719Mesajlar
29,788Kullanıcılar
EnggggSon üye
Üst Alt