Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu Bir Araya Geldi

Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu Bir Araya Geldi
0
68

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu Bir Araya Geldi Bu sayfa; Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu Bir Araya Geldi haberi hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu bir araya geldi, ama sadece bir kampanyası için Pepesi reklamları için bir araya gelen çift basının karşısına çıktı 1548622786 1548622786 hulyaavsarvekayacilingiroglubirarayageldi5c4e1bc6edab8hulyaavsarvekayacilingiroglubirarayageldi5c4e1bc6edab8 hulyaavsarvekayacilingiroglubirarayageldi5c4e1bc6edab8 Sekiz yıl önce boşanan Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu, Pepsi’nin yeni kampanyasında bir araya geldi Avşar, kampanyanın tanıtım toplantısına elindeki değneği eski eşine birkaç defa dokundurup espriyi patlattı: “Dokunuyorum dokunuyorum, kurbağaya dönüşmüyor!” Pepsi’nin “Yıldızlı Anlar Takımı” başlıklı yeni kampanyasının tanıtımı, önceki gün düzenlenen basın toplantısıyla yapıldı  

858,506Konular
983,000Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt