Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu Bir Araya Geldi Bu sayfa; Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu Bir Araya Geldi haberi hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu bir araya geldi, ama sadece bir kampanyası için Pepesi reklamları için bir araya gelen çift basının karşısına çıktı 1548622786 1548622786 hulyaavsarvekayacilingiroglubirarayageldi5c4e1bc6edab8hulyaavsarvekayacilingiroglubirarayageldi5c4e1bc6edab8 hulyaavsarvekayacilingiroglubirarayageldi5c4e1bc6edab8 Sekiz yıl önce boşanan Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu, Pepsinin yeni kampanyasında bir araya geldi Avşar, kampanyanın tanıtım toplantısına elindeki değneği eski eşine birkaç defa dokundurup espriyi patlattı: Dokunuyorum dokunuyorum, kurbağaya dönüşmüyor! Pepsinin Yıldızlı Anlar Takımı başlıklı yeni kampanyasının tanıtımı, önceki gün düzenlenen basın toplantısıyla yapıldı
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.