Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hülya Avşar ve Kenan Doğulu Aynı Projedeler

Hülya Avşar ve Kenan Doğulu Aynı Projedeler
0
56

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Hülya Avşar ve Kenan Doğulu Aynı Projedeler Bu sayfa; Hülya Avşar ve Kenan Doğulu Aynı Projedeler konusu hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, son aylarda Beren Saat ile olan aşkıyla çoğu kez gündeme gelen Kenan Doğulu ve başarılı usta Hülya Avşar bir proje için bir araya geliyorlar “Max Maceraları – Dinoterra” adlı filmde seslendirme yapacak olan iki meşhur projeden nedeniyle hayli heyecanlı İşte ayrıntı 1548624902 1548624902 hulyaavsarvekenandoguluayniprojedeler5c4e240a58650hulyaavsarvekenandoguluayniprojedeler5c4e240a58650 hulyaavsarvekenandoguluayniprojedeler5c4e240a58650 Çocukların en çok sevdiği süper kahraman Aslan Max’a yeni filminde Hülya Avşar ve Kenan Doğulu eşlik ediyor “Max Maceraları – Dinoterra”da, Kraliçe Felina’yı Hülya Avşar, Aslan Max’ın ezeli rakibi Gölgelerin Efendisi’ni Kenan Doğulu seslendirecek Aslan Max ise meşhur sunucu Yekta Kopan’ın sesiyle hayat bulacak Max Maceraları Dinoterra 3 Mayıs’ta vizyona girecek Geçtiğimiz sene Sezen Aksu, Engin Altan Düzyatan ve Özge Özpirinçci’nin seslendirdiği Max Maceraları’nın yeni filmi “Max Maceraları – Dinoterra”, Türkiye’nin en sevilen isimleri Hülya Avşar ve Kenan Doğulu’yu başta beyaz perdede buluşturacak Filmin seslendirme çalışmaları için stüdyoya giren meşhur isimler, çocukların merakla beklediği yeni maceranın kahramanlarını kendi sesleriyle hemen hemen her yerde yaratacaklar Başrolü üstlenen Aslan Max ise yeniden meşhur sunucu Yekta Kopan kadar seslendirilecek HÜLYA AVŞAR ÖNCELIKLE “KÖTܔ OLDU Hülya Avşar, Max MaceralarıDinoterra’da filmin fena bayan karakteri Kraliçe Felina’yı seslendirecek Başarılı oyunculuğuyla beyaz perdede tepe gösteren Avşar, başta bir canlandırma filminde bir fena karakteri seslendireceğini belirterek yeni serüven hakkında şunları söyledi: “Film, sahiden çocuklara birlik olmanın, takım olmanın ve arkadaşlığın önemini anlatıyor Hayattaki çoğu zorluğu aşmanın yolu bunlardan geçiyor Aslan Max’ın öteki maceraları da bu temayı vurguluyordu Yani günümüzde unutulan bazı değerleri çocuklara aşılamaya çalışıyor ve bunu da onların ilgisini çekecek aktüel temalar üzerinden yapıyor” Beyaz Kaplanların kraliçesi olan ve Aslan Max’ın ezeli rakibi Gölgelerin Efendisi ile Aslan Max’a aleyhinde işbirliği yapan Kraliçe Felina’yı, Hülya Avşar’ın bütün Türkiye tarafından bilinen sesiyle izlemek şaşırtıcı olacak KENAN DOĞULU ASLAN MAX’A KARŞI Filmin asıl kötü karakteri, Aslan Max’ın ezeli düşmanı Gölgelerin Efendisi ise Max MaceralarıDinoterra’da çocukların en sevdiği şarkıcılar arasında yer alan Kenan Doğulu kadar seslendirilecek Seslendirme çalışmalarının fazla eğlenceli geçtiğini söyleyen Doğulu, “Fena karakteri seslendirme önerisi benim için zıt köşe oldu doğrusu başta bir fena karakteri seslendirdim Bu, ben dahil hiç kimsenin aklına gelmeyecek bir koşul oldu isteyerek kabul ettim ve iyi seslendirmeye çalıştım Umarım, çocuklar bu karakteri de iyiler kadar severler” diye konuştu Başarılı şarkıcı, Hülya Avşar’ın seslendirdiği Kraliçe Felina karakteri ile güçlerini birleştirerek, Aslan Max’a karşı savaşacak Max Maceraları’nın birincil iki filminde olduğu gibi süper kahraman Aslan Max ise perdeye yeniden Yekta Kopan’ın sevilen sesiyle çıkacak  

858,496Konular
981,672Mesajlar
29,759Kullanıcılar
xmaxoqal1332Son üye
Üst Alt