Hülya Avşar ve Kenan Doğulu Aynı Projedeler Bu sayfa; Hülya Avşar ve Kenan Doğulu Aynı Projedeler konusu hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, son aylarda Beren Saat ile olan aşkıyla çoğu kez gündeme gelen Kenan Doğulu ve başarılı usta Hülya Avşar bir proje için bir araya geliyorlar Max Maceraları Dinoterra adlı filmde seslendirme yapacak olan iki meşhur projeden nedeniyle hayli heyecanlı İşte ayrıntı 1548624902 1548624902 hulyaavsarvekenandoguluayniprojedeler5c4e240a58650hulyaavsarvekenandoguluayniprojedeler5c4e240a58650 hulyaavsarvekenandoguluayniprojedeler5c4e240a58650 Çocukların en çok sevdiği süper kahraman Aslan Maxa yeni filminde Hülya Avşar ve Kenan Doğulu eşlik ediyor Max Maceraları Dinoterrada, Kraliçe Felinayı Hülya Avşar, Aslan Maxın ezeli rakibi Gölgelerin Efendisini Kenan Doğulu seslendirecek Aslan Max ise meşhur sunucu Yekta Kopanın sesiyle hayat bulacak Max Maceraları Dinoterra 3 Mayısta vizyona girecek Geçtiğimiz sene Sezen Aksu, Engin Altan Düzyatan ve Özge Özpirinçcinin seslendirdiği Max Maceralarının yeni filmi Max Maceraları Dinoterra, Türkiyenin en sevilen isimleri Hülya Avşar ve Kenan Doğuluyu başta beyaz perdede buluşturacak Filmin seslendirme çalışmaları için stüdyoya giren meşhur isimler, çocukların merakla beklediği yeni maceranın kahramanlarını kendi sesleriyle hemen hemen her yerde yaratacaklar Başrolü üstlenen Aslan Max ise yeniden meşhur sunucu Yekta Kopan kadar seslendirilecek HÜLYA AVŞAR ÖNCELIKLE KÖTÜ OLDU Hülya Avşar, Max MaceralarıDinoterrada filmin fena bayan karakteri Kraliçe Felinayı seslendirecek Başarılı oyunculuğuyla beyaz perdede tepe gösteren Avşar, başta bir canlandırma filminde bir fena karakteri seslendireceğini belirterek yeni serüven hakkında şunları söyledi: Film, sahiden çocuklara birlik olmanın, takım olmanın ve arkadaşlığın önemini anlatıyor Hayattaki çoğu zorluğu aşmanın yolu bunlardan geçiyor Aslan Maxın öteki maceraları da bu temayı vurguluyordu Yani günümüzde unutulan bazı değerleri çocuklara aşılamaya çalışıyor ve bunu da onların ilgisini çekecek aktüel temalar üzerinden yapıyor Beyaz Kaplanların kraliçesi olan ve Aslan Maxın ezeli rakibi Gölgelerin Efendisi ile Aslan Maxa aleyhinde işbirliği yapan Kraliçe Felinayı, Hülya Avşarın bütün Türkiye tarafından bilinen sesiyle izlemek şaşırtıcı olacak KENAN DOĞULU ASLAN MAXA KARŞI Filmin asıl kötü karakteri, Aslan Maxın ezeli düşmanı Gölgelerin Efendisi ise Max MaceralarıDinoterrada çocukların en sevdiği şarkıcılar arasında yer alan Kenan Doğulu kadar seslendirilecek Seslendirme çalışmalarının fazla eğlenceli geçtiğini söyleyen Doğulu, Fena karakteri seslendirme önerisi benim için zıt köşe oldu doğrusu başta bir fena karakteri seslendirdim Bu, ben dahil hiç kimsenin aklına gelmeyecek bir koşul oldu isteyerek kabul ettim ve iyi seslendirmeye çalıştım Umarım, çocuklar bu karakteri de iyiler kadar severler diye konuştu Başarılı şarkıcı, Hülya Avşarın seslendirdiği Kraliçe Felina karakteri ile güçlerini birleştirerek, Aslan Maxa karşı savaşacak Max Maceralarının birincil iki filminde olduğu gibi süper kahraman Aslan Max ise perdeye yeniden Yekta Kopanın sevilen sesiyle çıkacak