Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hülya Avşar'dan şoke eden itiraf: Dayak yiye yiye...

Hülya Avşar'dan şoke eden itiraf: Dayak yiye yiye...
0
61

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
106
hulya_avsardan_soke_eden_itiraf_dayak_yiye_yiye_1635667408_0867.jpg

Müzikçi ve oyuncu Hülya Avşar katıldığı bir program da hayatına dair merak edilenleri anlattı. Oyunculuk yıllarında yaşadıklarını anlatan Avşar, son olarak yer aldığı bir dizideki tokat olayı hakkında çarpıcı bir açıklamada bulundu.

Dayı Gösteri isimli bir Youtube programına katılan Hülya Avşar, telefon rehberinde yalnızca Sezen Aksu ve İbrahim Tatlıses'in olduğunu onun dışında rastgele bir ünlü ile samimi olmadığını belirtti.

hülya avşar dayak

Son olarak Masumiyet dizisinde yer alan Avşar, Ertuğrul Postoğlu2na attığı tokat ile gündeme gelmişti. Postoğlu'nun çene kasını yırtan Avşar Yeşilçam yılların ilişkin yaşadığı olayları anlattı.

hülya avşar dayak yedi

Avşar, "Masumiyet'te tokat attığım Ertuğrul'un kası yırtıldı. Hayatım boyunca sinemalarda o kadar çok dayak yedim ki. Fatma Girik'in sopasını yiyin de görün. Bana bir tokat attı, 2-3 takla attım, parmağım yerinden çıktı. Dayak yiye yiye atmayı öğrendim"  formunda konuştu.