Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hülya Avşar'dan Somali'ye Yardım!

Hülya Avşar'dan Somali'ye Yardım!
0
57

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Hülya Avşar'dan Somali'ye Destek! hülya avşar, somali, yardım gönderiyor, somalide özlem, 2000 şahsiyet yiyecek içecek, 2011, ile ilgili bilgiler burada melekler 1548652984 1548652984 hulyaavsardansomaliyeyardim5c4e91bc8a4b6hulyaavsardansomaliyeyardim5c4e91bc8a4b6 hulyaavsardansomaliyeyardim5c4e91bc8a4b6 Somali'de oysa koşul hepimizin malumu meleklerBu acı insanlık dramı için ülkemizin her köşesinden destek faaliyetleri sürerken ünlüler cephesinde de destek hareketliliği var Hülya Avşar da bu seferberliğin içine girerek Somali'ye gönderilmek üzere 2000 kişilik yiyecek içecek hazırlattı Birbiri ardına takviye kampanyaları düzenlenirken, Hülya Avşar da açlığın pençesindeki Somali halkı için kolları sıvadı 2 bin şahsiyet takviye paketi hazırlatan ünlü sanatçının, bunları pazartesi günü Türkiye’den hareket edecek bir gemiyle Somali’ye göndereceği öğrenildi Avşar, önümüzdeki günlerde de Eyüp Sultan’da 2 bin kişilik iftar yemeği verecek 11 milyon toplandı Önceki akşam Samanyolu TV’de de “İnsanlık Ölmedi kampanyası kapsamında bir destek programı yayınlandı Yayına katılan Hakan Şükür, Ali Ağaoğlu, Pascal Nouma, Müslüm Gürses, Seda Sayan, Alişan, Vatan Şaşmaz gibi ünlü isimler, hem somut yardımlarıyla kampanyaya yardım verdi keza de stüdyoda bağış için arayanların telefonlarını cevapladı Gecede toplanan bağış miktarının 11 milyonu aştığı açıklandı  

858,497Konular
982,015Mesajlar
29,999Kullanıcılar
xreplaSon üye
Üst Alt