Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hülya Avşar'dan Tarkan'a Ağır Sözler Devam Ediyor.

Hülya Avşar'dan Tarkan'a Ağır Sözler Devam Ediyor.
0
67

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Hülya Avşar'dan Tarkan'a Ağır Sözler Devam Ediyor tarkandan hülyaya cevap tarkanın hülya avşara cevabı tarkanın hülyaya cevabı Hülya Avşardan Tarkana ağır sözler, hülya avşar ne dedi, kimini için sarf etti o sözleri, Tarkanın tepkisi hakkında ayrıntı 1548661764 1548661764 hulyaavsardantarkanaagirsozlerdevamediyor5c4eb409135bbhulyaavsardantarkanaagirsozlerdevamediyor5c4eb409135bb hulyaavsardantarkanaagirsozlerdevamediyor5c4eb409135bb ​ Kral Tv müzik ödüllerinden bu yana Tarkan ve Hülya Avşar aralarında bir gerginliktir gidiyor melekler Daha önceki haberde gerçekler gün yüzüne çıkmamış olsada bu haberle iplerin kopacağı belirli '1 metrelik adam Dangalak!' Hülya Avşar'ın Tarkan'a olan öfkesi geçmek bilmiyor: Benim ayağıma gelecek, ayağımıza gelip ödülünü alacak! Hülya Avşar, “Kral TV Müzik Ödüllerinde kazandığı ödülleri kendi almayıp müzisyen dostlarına aldıran Tarkan’a fena patladı, “Eşek tip, “dangalak, “1 metrelik adam hakaretleri havada uçuştu Kral Tv Müzik Ödülleri gecesinde Tarkan’a ödül saptamak için sahneye meydana çıkan oysa Megastar’ı aleyhinde göremeyince şoke olan Hülya Avşar’ın öfkesi devretmek bilmiyor Ödüllerini gecenin sonunda toptan bölge Tarkan için ‘saygısız’ diyen Avşar tepkisini şu sözlerle sürdürdü: Tarkan’ın böyle bir şeye hakkı değil! Çünkü böyle bir şeyi adalet etmedi! Bana ne Tarkan’dan ayrıca Gelecek ve alacak ödülünü! Benim ayağıma gelecek, ayağımıza gelip ödülünü alacak! Başarısı beni ilgilendirmiyor! Bana ne onun başarısından! Kime ne daha açıkçası! Ata’ya ne! (Tarkan’a ödül tahsis etmek için sahneye çıkan fakat veremeyen Ata Demirer’i kastediyor) Hani sus, hitabe Hülya, demek içimden gelmiyor! Konuşacağım! Birileri birilerine haddini anlatmak zorunda! Adam olacaksın önce, edepli olacaksın! Ha bir okul yaptırır, vergide önemli bir rekor kırar, o zaman sırf bu yüzden saygıyla karşılarım Fakat ben derhal Tarkan’ı saygıyla niye karşılayayım? Dansöz gibi göbek attığı için mi? Hiç de saygıyla karşılamıyorum! Asena’ya daha çok hürmet duyuyorum 'AAA! DANGALAK' id O bu dek da niye abartılıyor, onu da anlamış değilim! Bu yaptığı terbiyesizliği, diğer sanatkâr arkadaşlarım gibi kabul etmiyorum! Tarkan’ın özrünü de kabul etmiyorum! Gerçekte sinirliyim! Boğabilirim! Boğabilirim yani! Bir metre boyunda, sadece göbek atıyor diye bu değin havaya girmesine ne lüzum var yani! Aaa! dangalak! Megastarlığı yargı ediyor mu? Bizim yüzümüzden megastar! Kim megastar ya! Megastar Ajda Pekkan! Megastar Sezen Aksu! Kim megastar? Fransa’da tanındı, bundan başka göbek attı, diye mi ülkemizi temsilcilik ettiği, düşünülüyor Nereye temsil ediyor ülkemizi ya! Nerede ediyor? Kendisi tanınıyor da ülkemizi temsilci kim? Önce ülkesine faydası olsun! Biz zaten Türk milleti olarak alışığız böyle şeylere! Yersiz insanları havaya sokmaya Habertürk  

858,496Konular
981,879Mesajlar
29,918Kullanıcılar
gorkemnocSon üye
Üst Alt